Inspiration

Ferie med børn i USA

Sådan får I den bedste familieferie

Kan man tage på ferie med børn i USA, uden turen vil blive husket for jetlag og grædende børn på bagsædet, men i stedet oplevelser, som I vil snakke om resten af livet? Det korte svar er ja, sagtens. Det længere svar er, at det kræver planlægning, men med de rette forberedelser kan en tur til USA nemt gå hen og blive årtiets familieferie. Her har vi samlet overvejelser, råd og gode grunde til at rejse til USA med børn.

Se vores familierejser til USA her

Udgivet:
user default
USA Tours
USA Tours

Tips til en succesfuld ferie med børn i USA

Lej en stor bil: Der er meget kørsel på en rundrejse i USA, så det kan ikke betale sig at spare på køretøjet, der i forvejen er relativt billigt at leje i USA. Det kan kun anbefales at tage en bil med god plads til bagage, klapvogn, selfiestang og armbevægelser.

Medbring underholdning: Netop til de lange køreture er det guld værd at have et stort arsenal af underholdning med. Husk også det, der ikke kræver internet. Det kan være offline spil på iPad, tegneseriehæfter, lydbøger, spillelister eller kørelege for hele familien.

Kør ikke for langt: Når I planlægger ruten for jeres ferie med børn i USA, er det vigtigt at indlægge stop undervejs. Nogle strækninger, især i det vestlige USA, er meget lange. Her kan det anbefales at tage en overnatning på vejen, selvom det ikke er i den mest spændende by.

Pak som en professionel: Vær forberedt på det hele. Kan dine børn komme til at tisse i bukserne, så tag bleer med til flyveturen. Skulle de blive forkølede på grund af aircondition, så hav medicin med hjemmefra. Vil I på lækre restauranter, så tag vådservietter med i håndtasken til små uheld og fedtede fingre.

Book i god tid: Udover at det giver jer de bedste priser, risikerer I ikke at stå med overtrætte unger, når de familievenlige hoteller er booket, og I skal finde på en plan b. Overvej også at booke indgangsbilletter på forhånd. På den måde slipper I for at stå i lange køer for at komme ind til attraktioner og forlystelser.

Vil du vide mere om at tage på ferie i USA med børn?

Så kan du kontakte USA Tours. Vi er eksperter i rejser til USA og kan hjælpe med at sammensætte en ferie, der passer præcis til dig og din familie.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.