Destination

San Francisco

Frisind, farverige bydele og en helt særlig bro

Rejser til San Francisco

På en rejse til San Francisco i Californien vil du opleve en anderledes amerikansk storby, hvor gamle sporvogne snor sig rundt i krogede gader, op og ned ad byens bakker, ind og ud af de mange forskellige kvarterer. Her hersker en særligt frisindet stemning og en idé om, at intet er umuligt. Det kan du glæde dig til at mærke på din rejse til San Francisco, hvor du også kan se frem til ikoniske attraktioner som Golden Gate Bridge, Alcatraz og Fisherman’s Wharf.

Stat :
Californien
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-9 timer
San Francisco
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Sporvognene - Oplev San Francisco fra en af de berømte sporvogne, der har kørt i byen siden 1973. Det er ikke den hurtigste eller billigste transportform, men det er en charmerende, nostalgisk oplevelse.

Golden Gate Bridge
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kryds broen på cykel - Golden Gate Bridge er ikke til at komme udenom på din rejse til San Francisco! Men frem for kun at se broen fra land kan jeg anbefale at leje en cykel og køre over den. På vejen får du også en flot udsigt over San Francisco Bay.

Castro
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Castro - Oplev bydelen, hvor de homoseksuelle kæmpede for ligestilling i 70’erne. Frisindet blomstrer endnu, og du kan glæde dig til regnbuefarvede flag på husene, hippe genbrugsbutikker og “people watching” i Mission Dolores Park.

Painted Ladies
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Painted Ladies - Måske kender du de pastelfarvede huse fra tv-serien Full House? Hvis ikke, er det stadig værd at tage forbi Alamo Square, hvor du kan se “The Painted Ladies”, som er lige til et postkort.

Find inspiration til din rejse til San Francisco

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til San Francisco.

Interesseret i en rejse til San Francisco?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig