Destination

San Francisco

Frisind, farverige bydele og en helt særlig bro

Rejser til San Francisco

På en rejse til San Francisco i Californien vil du opleve en anderledes amerikansk storby, hvor gamle sporvogne snor sig rundt i krogede gader, op og ned ad byens bakker, ind og ud af de mange forskellige kvarterer. Her hersker en særligt frisindet stemning og en idé om, at intet er umuligt. Det kan du glæde dig til at mærke på din rejse til San Francisco, hvor du også kan se frem til ikoniske attraktioner som Golden Gate Bridge, Alcatraz og Fisherman’s Wharf.

Stat :
Californien
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-9 timer
San Francisco
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Sporvognene - Oplev San Francisco fra en af de berømte sporvogne, der har kørt i byen siden 1973. Det er ikke den hurtigste eller billigste transportform, men det er en charmerende, nostalgisk oplevelse.

Golden Gate Bridge
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kryds broen på cykel - Golden Gate Bridge er ikke til at komme udenom på din rejse til San Francisco! Men frem for kun at se broen fra land kan jeg anbefale at leje en cykel og køre over den. På vejen får du også en flot udsigt over San Francisco Bay.

Det kan du opleve på rejsen

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.

Seafood i San Francisco
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi

Fisherman’s Wharf - En rejse til San Francisco er ikke fuldendt uden en tur til den livlige havneplads Fisherman’s Wharf. Snyd ikke dig selv for et måltid friskfanget skaldyr og se søløverne, der ligger og soler sig på Pier 39.

Coit Tower
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Coit Tower - En fed måde at se San Francisco er ved at tage op i Coit Tower, som er bygget på toppen af Telegraph Hill. Herfra kan du se byens stejle gader, højhusene og havnefronten. Og ude i bugten kan du se Alcatraz og de to broer Golden Gate Bridge og Bay Bridge.

Baker Beach san Fransisco
 Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Rejsekonsulent

Baker Beach - “Hvis du ønsker en afslappet dag ved stranden, med en udsigt over Golden Gate Bridge, så besøg Baker Beach. Især ved solnedgang!”

Castro
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Castro - Oplev bydelen, hvor de homoseksuelle kæmpede for ligestilling i 70’erne. Frisindet blomstrer endnu, og du kan glæde dig til regnbuefarvede flag på husene, hippe genbrugsbutikker og “people watching” i Mission Dolores Park.

Interesseret i en rejse til San Francisco?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.