Destination

Det vestlige Canada

Enestående natur i Rocky Mountains

Rejser til det vestlige Canada

Elsker du natur, bør Canada stå højt på din liste over rejser, du skal nå, inden du dør. Det enorme land byder på storslåede landskaber, og de smukkeste findes i den vestlige del. I delstaterne British Columbia og Alberta kan du opleve Rocky Mountains’ vilde dyrerige, turkis bjergsøer og dybe skove, som Canada er særligt kendt for. Men du må ikke snyde dig selv for at kombinere naturoplevelserne med en storbyferie i Vancouver, hvorfra du også kan køre sydpå til den amerikanske nordvestkyst.

Største by :
Vancouver
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-9 timer
Vancouver
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Vancouver - Spis lækker mad, og drik god vin. Oplev de smukke omgivelser på en hvalsafari eller en tur i vandflyver. Udforsk de mangfoldige bydele, og mød de venlige canadiere. Vancouver er et must på en rejse til det vestlige Canada.

Calgary
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Calgary - 80 km øst for Banff ligger denne storby, hvor du passende kan starte eller slutte rejsen til det vestlige Canada. Calgary er en tidligere cowboy-by, hvilket kan opleves med rodeo og damptog i Heritage Park Historical Village.

humpback whale
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Rejsekonsulent

Dyreliv - “Jeg vil anbefale at tage på hvalsafari fra april til oktober langs British Columbias kyst. Her kan I også se sæler og delfiner.” 

Vinlandet
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Vinland - Mellem Vancouver og Banff ligger den idylliske dal Okanagan Valley, som er berømt for sine vine. Det er oplagt at gøre et stop her og nyde en vinsmagning, en dukkert i Okanagan Lake og farm to table-gastronomi.

Ski Canada
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Ski i Canada - Rejser du til det vestlige Canada mellem november og april, venter uovertruffent skiløb. To timer fra Vancouver ligger Whistler, som er Nordamerikas største skisportssted, og i Rocky Mountains findes mange mindre resorts.

Canada og USA
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombirejse
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kombiner med USA - Det vestlige Canada er i sig selv et fantastisk område, som du kan bruge ugevis på at nyde. Men vi kan også varmt anbefale at køre over grænsen til USA og kombinere rejsen med Seattle og Pacific Northwests smukke natur.

Interesseret i en rejse til Vestcanada?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.