Destination

Cancún

Mexicos ferieparadis #1

Rejser til Cancún

Cancún er Mexicos største ferieby. Den populære by ud til Det Caribiske Hav har alt det, solhungrende turister drømmer om: lange, hvide sandstrande beplantet med palmetræer og store all inclusive-hoteller på række. Med solgaranti året rundt, lækre restauranter, livlige barer og masser af muligheder for udflugter er det oplagt at rejse til Cancún - for familier såvel som venner og par. Du kan spendere hele din ferie i Cancún eller kombinere med Tulum og Playa del Carmen længere nede ad kysten.

Område :
Yucatán
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-7 timer

Vores rejser til Cancún

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Cancún.

Zona Hotelera i Cancun
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Zona Hotelera - Når du rejser til Cancún, anbefaler vi at bor i Zona Hotelera. Det er en 22 km lang tange, der går ud fra kysten i form som et 7-tal. Langs hele tangen findes et hav af luksushoteller, underholdnings- og shoppemuligheder.

Svøm med hvalhajer i Cancún
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Isla Mujeres - Nordøst for byen ligger den lille paradisø Isla Mujeres, som du nemt kan besøge på din rejse til Cancún. Her er smukke strande og super snorkling. Du kan blandt andet svømme med fredelige hvalhajer.

Souvenir
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Farverige markeder - Trænger du til en pause fra stranden, kan vi anbefale at besøge madmarkedet Mercado 23, hvor de lokale handler, eller tage til Mercado 28, hvor du finder mange gode souvenirs i typisk mexicanske farver og mønstre.

Find inspiration til din rejse til Cancún

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Cancún.

Interesseret i en rejse til Cancún?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.