Destination

Cancún

Mexicos ferieparadis #1

Rejser til Cancún

Cancún er Mexicos største ferieby. Den populære by ud til Det Caribiske Hav har alt det, solhungrende turister drømmer om: lange, hvide sandstrande beplantet med palmetræer og store all inclusive-hoteller på række. Med solgaranti året rundt, lækre restauranter, livlige barer og masser af muligheder for udflugter er det oplagt at rejse til Cancún - for familier såvel som venner og par. Du kan spendere hele din ferie i Cancún eller kombinere med Tulum og Playa del Carmen længere nede ad kysten.

Område :
Yucatán
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-7 timer

Vores rejser til Cancún

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Cancún.

Zona Hotelera i Cancun
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Zona Hotelera - Når du rejser til Cancún, anbefaler vi at bor i Zona Hotelera. Det er en 22 km lang tange, der går ud fra kysten i form som et 7-tal. Langs hele tangen findes et hav af luksushoteller, underholdnings- og shoppemuligheder.

Souvenir
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Farverige markeder - Trænger du til en pause fra stranden, kan vi anbefale at besøge madmarkedet Mercado 23, hvor de lokale handler, eller tage til Mercado 28, hvor du finder mange gode souvenirs i typisk mexicanske farver og mønstre.

Find inspiration til din rejse til Cancún

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Cancún.

Interesseret i en rejse til Cancún?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig