BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Texas

Cowboys og country i virkelighedens Vilde Vesten

Rejser til Texas

Rid ud over stepperne i smukke Texas

Texas byder på originale oplevelser for både unge og gamle. USA’s næststørste stat, “the Lone Star State”, har enorme områder med vild natur, ranches som taget ud af en westernfilm og storbyer med historie, attraktioner og livemusik.

I byerne Dallas, San Antonio og Austin kan du spise ægte Tex-Mex, gå til koncerter, shoppe cowboytøj og se historiske seværdigheder som the Alamo og stedet, hvor John F. Kennedy blev skudt. Ude på landet kan du opleve Det Vilde Vesten og få lov at leve som en cowboy på en autentisk ranch.

Fakta om Texas

Indbyggertal: 28 mio.
Tidsforskel: -7 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Texas

Tag på ranchferie og rid som en ægte cowboy i Texas

Bo på en ranch i Det Vilde Vesten

Texas er en enorm stat. Faktisk er den større end Tyskland, Storbritannien, Holland og Belgien til sammen. Store dele af staten er vild natur og landbrug, og selvom mange texanere er flyttet til byerne, dyrker de stadig country-livet. Det kan du også komme til på din rejse til Texas.

Kom ud af de store byer og oplev livet på en autentisk ranch, hvor virkelighedens cowboys driver kvæg og danser square dance som en naturlig del af hverdagen. Du kan deltage i arbejdet med dyrene, komme ud at ride og bare nyde roen og stemningen på en ranch ude på landet i smukke Texas.

USATours kan hjælpe med at finde en ranch, hvor du kan bo, som de gør i Det Vilde Vesten.

The Alamo i San Antonio, Texas

San Antonio – historisk charme

En rejse til Texas bør indeholde et stop i den spændende, historiske by San Antonio. Det er en multikulturel storby, hvor den mexicanske indflydelse er tydelig i det kulinariske udbud og på det store, farverige Square Market, hvor lokale og turister handler med delikatesser og brugskunst.

Byen er blandt andet kendt for The Alamo, som var en katolsk missionsstation, der i 1836 blev belejret af omkring 5.000 mexicanere, og et drabeligt opgør udspillede sig i kampen om landet. De godt 180 texanere, der forsvarede, blev dræbt af den overlegne mexicanske styrke. Den gamle bygning står endnu, og du kan se den og flere andre missionsklostre i San Antonios centrum.

Byens anden store attraktion er den charmerende River Walk. Det er en lille oase, der snor sig langs San Antonio River, på en promenade et niveau under resten af byens gader. Du kan tage en sejltur på floden eller nøjes med at nyde vandet fra en af de mange hyggelige caféer langs floden.

Rejser til Texas byder på masser af musik

Austin – livemusikkens centrum

“Keep Austin Weird,” er hovedstadens motto, og på din rejse til Texas vil du finde ud af hvorfor. Byen har en helt særlig stemning, og du vil møde en farverig blanding af mennesker, musik, mad og byliv.

Sidstnævnte er det mest unikke ved Austin. Byen er nemlig også kendt som “Live Music Capital of the World” og har et væld af spillesteder, der har livemusik på programmet hver aften. Særligt country er en populær genre, men også jazz og masser af eksperimenterende kunstnere får plads på Austins mange scener.

Du skal helt sikkert høre en koncert, og du kan nemt komme til at høre flere, da de fleste spillesteder ligger dør om dør i downtown og bydelen South Congress (SoCo), hvor byens motto især er tydelig.

Dallas skyline i staten Texas

Dallas – oliebaroner og JFK

Når du rejser til Texas, kan du opleve en anden del af historien i storbyen Dallas. Den er et godt eksempel på, hvordan opdagelsen af “det sorte guld” i 1800-tallet gjorde Texas til en rig stat. Som seere af tv-serien Dallas vil vide, manglede oliebaronerne ikke noget, og det er stadig tilfældet for mange indbyggere i Dallas, hvor du finder mange velhavende texanere.

Du finder formidabel shopping, restauranter og museer, særligt i det hippe Arts District. I downtown må du ikke gå glip af the Sixth Floor Museum, som er et museum om John F. Kennedy, der i 1963 blev skudt præcis derfra. Ved siden af, på Dealey Plaza, er der rejst et stort monument til ære for ham.

Er du mere til sport på ærkeamerikansk maner, kan du opleve det amerikanske fodboldhold Dallas Cowboys på hjemmebane. Det er en unik oplevelse at komme ind til en kamp på Cowboys Stadium, der kan rumme 100.000 tilskuere, og opleve den unikke stemning og de næsten lige så kendte cheerleaders, der underholder i pausen.

Cowboys og longhorn tyre i Fort Worth, Texas

Fort Worth – virkelighedens cowboys

Lidt vest for Dallas ligger den sjettestørste by i “the Lone Star State”, Fort Worth, som byder på ægte vilde vest-oplevelser. Mere specifikt er det i landsbyen Fort Worth Stockyards National Historic District, at det sjove venter.

Det er er som et stort, levende museum med gamle brostensgader og lave huse, som man kender dem fra westernfilm. Men ikke kun omgivelserne er som i gamle dage – i gaderne går ægte cowboys, okser og heste.

Se, hvordan kvægene bliver opdrættet, få en drink på en saloon med svingdøre, dans til country på en dancehall med cowboystøvleklædte texanere og oplev en ægte rodeo. Her er et væld af sjove oplevelser for hele familien, så det er et must på din rejse til Texas.

Sejl langs Rio Grande River i Big Bend National Park i Texas

Big Bend – ekstrem natur

I det sydvestlige Texas finder du den store Big Bend National Park, som byder på fantastiske naturoplevelser! Her kan du komme ud i de vilde, uberørte landskaber, som den del af USA i høj grad består af.

Parken har fået sit navn fra den store bue, som floden Rio Grande tager igennem området. Floden adskiller USA fra Mexico og omkring den rejser sig klipper og bjerge nogle steder, mens der er åbne ørkenområder med vildtvoksende kaktusser andre steder i parken.

Du kan køre gennem parken i bil eller stige ud i varmen og vandre for at komme mere i ét med naturen og se nogle mindre stier, der kan føre til uforglemmelige udsigter over landskabet. For de eventyrlystne er det også muligt at sejle på Rio Grande, køre på mountainbike i bjergene og ride på heste over sletterne.

Vejret i TEXAS

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.