BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Miami

Hvor neonlys blinker om kap med strandløver

Rejser til Miami

Oplev den famøse strand i den famøse by

Miami er et af de steder, man er nødt til at opleve for at forstå, hvorfor byen er så kendt. Her går pulserende storbyliv i ét med stranden, og du kommer ikke til at kede dig et sekund på en rejse til Miami.

I Floridas kendte metropol er vejret altid godt, humøret er altid højt og alt er muligt, hvad end du er på udkig efter shopping, gastronomi, sport, fest eller bare vil ligge og dase i solen på den livlige Miami Beach.

Fakta om Miami

Indbyggertal: 454.000
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Miami

Den store hvide sandstrand Miami Beach

Stemningsfulde strande

Der er forskel på, om du bor i Miami på fastlandet eller Miami Beach, som ligger på en tange ud for fastlandet. Det er ofte Miami Beach, man forbinder med byen, fordi byen i høj grad lever på stranden.

Langs hele tangens østkyst finder du bred, gylden sandstrand med høje, vajende palmer og blå bølger, der indbyder til leg og afkølende dukkerter. Og så er der et leben uden lige! Du møder beachvolleyspillere, løbere og folk på rulleskøjter.

Det hele og mere til kan du opleve på en tur op ad promenaden Miami Beach Boardwalk, som løber helt fra den populære South Beach til den mere fredelige North Beach i hver sin ende af tangen. Du kan også bare lægge dig i det lune sand og kigge på mennesker bag dine solbriller.

Farverige gader på Miami South Beach

Farverige kvarterer

Miami har mange forskellige kvarterer, som er værd at besøge på din rejse. Byen er især kendt for sin art deco-arkitektur fra 1930’erne, som især findes omkring den berømte vej Ocean Drive i South Beach. Her finder du pastelfarvede facader, retro indretning og skilte, der ligner noget fra en film.

I Little Havana kan du opleve byens store cubanske miljø. Med sin sydlige placering har Miami været den amerikanske drøm for mange latinamerikanere, og særligt cubanerne kom hertil i anden halvdel af 1900-tallet. I bydelen kan du opleve den spanske kultur, ryge cubanske cigarer og danse salsa.

Eller du kan tage til byens ældste kvarter, Coconut Grove; det smukke, grønne kvarter Coral Gables, der er fuld af gode restauranter og butikker; eller det hippe Wynwood, hvor du kan opleve masser af spændende kunst.

Miami belysning om aftenen

Miami by night

Er du til fest og farver, er Miami stedet. Når solen går ned, bliver neonlysene tændt og happy hour-skiltene hevet frem. Og det er ligegyldigt, hvilken ugedag det er, så det behøver du ikke planlægge rejsen efter. Festaberne kommer ud hver aften, og du er inviteret.

Uanset om du vil sidde på en tagterrasse og sippe cocktails, ud at høre livemusik på et lokalt spillested eller danse hele natten på en hip natklub, kan det lade sig gøre. Men du kan også nøjes med gå en tur i byen og betragte showet.

Shopping i Miami

En shopaholics drøm

For shopaholics og tilbudshajer er Miami en drømmedestination. I byen er der alt fra mærkevarebutikker og haute couture til hippe vintage-butikker og små, uafhængige designere. Uanset hvilken stil du går efter, kan du forny garderoben her.

Er du mere til skarpe priser på kendte mærker, er Miami og omegn fuld af store malls og outlets. Har du ikke noget imod at køre lidt efter dem, kan du for eksempel besøge giganterne Dolphin Mall og Sawgrass Mills, hvorfra du nok ikke kommer tomhændet hjem.

Miami Dolphins spiller amerikansk fodbold, NFL

Et hold i hver liga

En rejse til Miami har også masser at byde på for dig, der er glad for sport, og især amerikanske sportsgrene. Byen har nemlig et hold i de fleste store ligaer og et trofast, lokalt publikum, der kun gør liveoplevelsen endnu større.

Er du til amerikansk fodbold, kan du se Miami Dolphins i en NFL-kamp, mens basketballfans kan opleve en NBA-kamp på Miami Heats hjemmebane. Ishockeyholdet Florida Panthers og baseballholdet Miami Marlins holder også til i byen.

USATours kan sørge for billetter til en kamp på din tur til Miami.

Vejret i Miami

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.