BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Orlando

Verdens hovedstad for familieunderholdning

Rejser til Orlando

Forkæl barnlige sjæle i Orlandos forlystelser

Orlando er et absolut must på enhver familieferie til Florida. Alle tænkelige forlystelsesparker findes i eller omkring storbyen i det centrale Florida – og så er de bare større og vildere end alle andre steder.

Hvis du eller dine børn er til vandland, rutsjebaner, fart, højder, stunts og underholdning, kan I tage på en hel ferie kun til Orlando. Siden Mickey Mouse slog sig ned i byen i 1971, har den udviklet sig til et paradis for legesyge turister. Her ligger en lang række forlystelsesparker, hvoraf nedenstående er de mest kendte.

Fakta om Orlando

Indbyggertal: 277.000
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Orlando

Indgang til Disney World Orlando i Florida

Walt Disney World Resort

Verdens største forlystelseskompleks – intet mindre. Walt Disney World Resort består af fire forlystelsesparker og to vandland, der dækker et område på 120 kvadratkilometer. Det er 1.450 gange større end Tivoli i København!

Og det bliver kun større og med nye tiltag med tiden. I Magic Kingdom Park findes det ikoniske Disney-slot, som man kender fra filmene, og her kan du hilse på de gamle klassikere som Mickey Mouse og Anders And, men i hele resortet er alt fra højteknologiske forlystelser og fremtidsverdener til safaripark og aktiviteter med de nyeste Disney-figurer.

Udover forlystelsesparkerne er der 27 Disney-temahoteller, ni andre hoteller, golfbaner, et shoppingområde og utallige spisesteder indeni resortet, så hele familien skal nok få tiden til at gå. Den største udfordring er at prioritere tiden og parkerne rigtigt.

Vild forlystelse i Universal Studios Orlando

Universal Orlando Resort

Er du mere til film og actionfyldte eventyr, er det Universal Studios i Orlando, du skal besøge. Her findes et lille Hollywood, hvor du kan slå dig løs i forlystelser, se vilde stunts og komme bagom dine yndlingsfilm.

Der er for eksempel et stort Harry Potter-univers, hvor du kan møde Harry, Hermione og Voldemort, og du kan hjælpe E.T. med at redde den planet, han kommer fra. Du kan køre 100 kilometer i timen i en Hulks rutsjebane, og du kan kæmpe mod farlige monstre i det store live-stuntshow Fear Factor Live.

NASA's Kennedy Space Center i Cape Canaveral

Kennedy Space Center

Godt nok sender de ikke raketterne helt til månen længere, men i Kennedy Space Center kan du blive skudt afsted på forlystelser, der føles sådan, samtidig med at du kan lære om USA’s rumfart gennem historien.

Du kan blive klogere på rumkapløbet i et hav af installationer, interaktive udstillinger og ved synet af rumraketten Saturn V i sin fulde størrelse. Du kan møde en astronaut, få guidede rundture og lære meget mere om NASA’s rumprogrammer i fortiden og nutiden.

Spækhugger i SeaWorld Orlando

SeaWorld

For dig, der er vild med forlystelser, men også vand og dyr, er SeaWorld den perfekte forlystelsespark. Det er en gigantisk park, der kombinerer klassiske rutsjebaner og legepladser med et højst avanceret vandland og en marine-zoologisk have. Så her du kan selv boltre dig i en vild vandrutsjebane og se dyrene gøre det samme i deres bassiner.

Du kan for eksempel se spækhuggershow, svømme med delfiner og fodre søløver. Eller du kan gå i en tunnel med hajer svømmende over dig og møde havskildpadder, rokker og søkøer. Også her er der underholdning til dagevis!

Vejret i Orlando

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.