Destination

New England

Idyllisk natur i hvert et sving

Rejser til New England

På en rejse til New England er klichéudtrykket “it’s all about the journey” reel. Destinationerne er vigtige, men rejsen mellem dem er mindst lige så vigtig. New England er nemlig kendt for sin smukke natur, som kan nydes på landevejene. Derfor er det oplagt at tage på en kør selv-ferie i New England. Med udgangspunkt i “hovedstaden”, Boston, kan du køre til fredfyldte skove, panoramiske bjerge og charmerende havnebyer. Du kan også kombinere med New York eller det østlige Canada.

Stater :
Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island og Vermont
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til New England

Nedenfor har vi samlet vores bedste bud på rejser til New England. Vi skræddersyr alle vores rejser, så rejseforslagene skal blot ses som inspiration. 

Farverige New England
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Fall Foliage - Har du mulighed for at rejse til New England i september eller oktober, skal du gøre det. Her skifter træerne farve, og du kan opleve de berømte skove med trækroner i alle nuancer af grøn, gul, orange og rød.

Acadia National Park i New England
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Acadia National Park - Et besøg her er et must på din New England-rejse. Her kan du vandre i smukke skove, spotte en elg, køre mountainbike og sejle kajak. Og så kan du se de første solstråler ramme kontinentet fra Østkystens højeste bjerg.

Spis frisk hummer i New England
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hummer i Maine - Når du er på kysten i New England, må du ikke snyde dig selv for en lobster roll - eller enhver anden form for hummer, du kan komme i nærheden af. Særligt i Maine er de kendt for at have verdens bedste hummer.

Ikoniske fyrtårne langs Østkysten i USA
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Fyrtårne - Kyststrækningen i Maine og Massachusetts er kendt for de gamle fyrtårne, der giver landskabet en særlig, nostalgisk stemning. Du kan se mere end et dusin langs kysten, og nogle kan du endda komme op i toppen af.

Find inspiration til din rejse til New England

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til New England.

Interesseret i en rejse til New England?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.