Destination

Midtvesten i USA

Ærkeamerikanske eventyr

Rejser til Midtvesten i USA

Rejser til Midtvesten i USA byder på autentisk amerikansk kultur. På Route 66 venter dinere og moteller langs øde landeveje. I storbyerne finder du store sportshold, skyskrabere, malls og fastfood. Og i naturen kan du se vilde ørne og bisonokser. Så bliver det ikke meget mere amerikansk! Vi anbefaler at rejse til Midtvesten på en kør selv-ferie. Om du foretrækker en stor amerikanerbil eller autocamper, er op til dig - det bliver et eventyr uanset hvad.

Største by :
Chicago
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-7 til -8 timer
Chicago
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Chicago - Fantastisk arkitektur, en stolt sportskultur og livlige restauranter og spillesteder. Det er lidt af det, der venter på en rejse til Chicago. Storbyen i Illinois er et perfekt udgangspunkt for en rejse til Midtvesten i USA.

Mount Rushmore
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Mount Rushmore - Se det ikoniske mindesmærke af fire af historiens vigtigste præsidenter. De 20 m høje ansigter er hugget ind i bjergsiden i Black Hills, South Dakota. Det er oplagt at stoppe her, hvis du rejser til Midtvesten i USA.

Denver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Denver - “Mile High City” er en storby for livsnydere og outdoor-fans. Her får du det bedste af storbyliv med shopping, mikrobryggerier og store sportshold. Samtidig venter naturoplevelser i Rocky Mountains lige uden for byen.

Rocky Mountain
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Ski Created with Sketch.
Ski

Rocky Mountains - Om sommeren kan du vandre, køre på mountainbike, ride på heste og kigge på stjerner. Og om vinteren venter nogle af verdens bedste skiområder. Oplev den amerikanske del af Rocky Mountains på din rejse.

Interesseret i en rejse til Midtvesten i USA?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.