Destination

Midtvesten i USA

Ærkeamerikanske eventyr

Midtvesten i USA

Rejser til Midtvesten i USA byder på autentisk amerikansk kultur. På Route 66 venter dinere og moteller langs øde landeveje. I storbyerne finder du store sportshold, skyskrabere, malls og fastfood. Og i naturen kan du se vilde ørne og bisonokser. Så bliver det ikke meget mere amerikansk! Vi anbefaler at rejse til Midtvesten på en kør selv-ferie. Om du foretrækker en stor amerikanerbil eller autocamper, er op til dig - det bliver et eventyr uanset hvad.

Største by
Chicago
Ideelt rejsetidspunkt
Maj - september
Tidsforskel
-7 til -8 timer
RING TIL OS PÅ
Chicago
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Chicago - Fantastisk arkitektur, en stolt sportskultur og livlige restauranter og spillesteder. Det er lidt af det, der venter på en rejse til Chicago. Storbyen i Illinois er et perfekt udgangspunkt for en rejse til Midtvesten.

Denver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Denver - “Mile High City” er en storby for livsnydere og outdoor-fans. Her får du det bedste af storbyliv med shopping, mikrobryggerier og store sportshold. Samtidig venter naturoplevelser i Rocky Mountains lige uden for byen.

Rocky Mountain
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Ski Created with Sketch.
Ski
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Rocky Mountains - Om sommeren kan du vandre, køre på mountainbike, ride på heste og kigge på stjerner. Og om vinteren venter nogle af verdens bedste skiområder. Oplev den amerikanske del af Rocky Mountains på din rejse.

Find inspiration til din rejse til Midtvesten i USA

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Midtvesten.