Destination

Sydstaterne

Historiske rejser til tonerne af jazz og blues

Rejser til Sydstaterne i USA

Rejser til Sydstaterne i USA byder på et hav af autentiske oplevelser. Her venter alt fra livlige storbyer som New Orleans og Memphis til uberørt natur i Louisianas alligatorfyldte vådområder og Great Smoky Mountains. Du kan dykke ned i borgerkrigshistorie, indianerkultur og livet som cowboy. Og så følger der fantastisk musik og mad med. Jazz, country, blues og rock’n’roll kommer herfra. Det samme gør barbeque og soul food. Kør på roadtrip i Sydstaterne, hvis du vil have en anderledes USA-rejse.

Største by :
Atlanta
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 til -7 timer

Vores rejser til Sydstaterne

Nedenfor har vi samlet vores bedste bud på rejser til Sydstaterne i USA. Vi skræddersyr alle vores rejser, så rejseforslagene skal blot ses som inspiration. 

Memphis i Sydstaterne
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik

Memphis - Hjembyen for Elvis Presley og hele bluesgenren er et must på en musikalsk rejse til Sydstaterne. Efter en dag i Graceland eller på et af byens museer venter Beale Street med barbeque, øl og musik.

Big Bend National Park
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Texas - Afprøv livet som cowboy med kvæg, linedance og rodeo. Nyd Austins livlige barer og spillesteder. Eller udforsk den vilde natur i Big Bend National Park. Texas er perfekt til en fed familieferie off the beaten track.

mardi gras
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Rejsekonsulent

Festivaler - ”Sydstaterne holder mange årlige festivals og events, der fejrer alt fra musik til mad og historie. Planlæg jeres besøg omkring disse begivenheder”

Atlanta city
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Atlanta - Med verdens travleste lufthavn er Atlanta ofte en by, du flyve til eller fra på din rejse til Sydstaterne. Her kan du shoppe, spise, se sport og besøge seværdigheder som World of Coca-Cola og CNN.

Strand
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombirejse

Kombiner med Florida - Det er oplagt at kombinere en rundrejse i de klassiske sydstater med en badeferie i Florida. På den måde kan du få en afslappende slutning på en stor oplevelsesferie. Vi kan sammensætte ruten, som du ønsker det.

Interesseret i en rejse til Sydstaterne?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.