Nationalpark

Everglades

Alligatorernes sump

Rejser til Everglades

Everglades National Park i det sydlige Florida er et gigantisk vådområde af græs- og mangroveområder, der oversvømmes store dele af året. Det subtropiske klima gør det til det perfekte levested for en lang række dyr, og dette unikke økosystem har givet parken en plads på UNESCO’s verdensarvsliste. Mest kendt er de tusindvis af alligatorer, der lurer under vandoverfladen, men der findes også eksotiske krybdyr og over 300 fuglearter. Et besøg i Everglades kan anbefales på enhver rejse til Florida.

Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Stat :
Florida
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Everglades

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Everglades National Park.

Airboat i Everglades
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Airboat - Den sjoveste måde at opleve Everglades på er med en såkaldt airboat. Bådene kan suse afsted på de åbne områder og samtidig komme ind mellem træerne i den tætte mangrove, så du får det hele med.

Dreng holder en alligator
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser

Gator Boys - Vil du have en skør, men sjov oplevelse, skal du tage i Everglades Holiday Park. Her laver fyrene fra tv-showet Gator Boys vilde stunts og tricks med levende alligatorer. Du kan også selv holde en babyalligator.

Find inspiration til din rejse til Everglades

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Everglades.

Interesseret i en rejse til Everglades?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig