Nationalpark

Everglades

Alligatorernes sump

Rejser til Everglades

Everglades National Park i det sydlige Florida er et gigantisk vådområde af græs- og mangroveområder, der oversvømmes store dele af året. Det subtropiske klima gør det til det perfekte levested for en lang række dyr, og dette unikke økosystem har givet parken en plads på UNESCO’s verdensarvsliste. Mest kendt er de tusindvis af alligatorer, der lurer under vandoverfladen, men der findes også eksotiske krybdyr og over 300 fuglearter. Et besøg i Everglades kan anbefales på enhver rejse til Florida.

Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Stat :
Florida
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Everglades

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Everglades National Park.

Airboat i Everglades
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Airboat - Den sjoveste måde at opleve Everglades på er med en såkaldt airboat. Bådene kan suse afsted på de åbne områder og samtidig komme ind mellem træerne i den tætte mangrove, så du får det hele med.

Små alligators i Everglades
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

På dagstur - Everglades er en fantastisk nationalpark, som du helt sikkert skal besøge. Jeg vil dog anbefale at nøjes med en udflugt på enkelt dag, som du kan tage fra Miami, Fort Lauderdale eller Naples.

Det kan du opleve på rejsen

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.

Kanotur i Everglades
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Kanotur - Kom tættere på Everglades dyreliv på en kanotur. Her kan du nyde omgivelserne i dit eget tempo og mærke stilheden på de små vandveje. Du kan leje kanoer selv eller komme med på en guidet tur.

Interesseret i en rejse til Everglades?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.