Nationalpark

Everglades

Alligatorernes sump

Rejser til Everglades

Everglades National Park i det sydlige Florida er et gigantisk vådområde af græs- og mangroveområder, der oversvømmes store dele af året. Det subtropiske klima gør det til det perfekte levested for en lang række dyr, og dette unikke økosystem har givet parken en plads på UNESCO’s verdensarvsliste. Mest kendt er de tusindvis af alligatorer, der lurer under vandoverfladen, men der findes også eksotiske krybdyr og over 300 fuglearter. Et besøg i Everglades kan anbefales på enhver rejse til Florida.

Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Stat
Florida
Tidsforskel
-6 timer

Vores rejser til Everglades

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Everglades. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Airboat i Everglades
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Den sjoveste måde at opleve Everglades på er med en såkaldt airboat. Bådene kan suse afsted på de åbne områder og samtidig komme ind mellem træerne i den tætte mangrove, så du får det hele med.

Små alligators i Everglades
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REJSEKONSULENT

“Everglades er en fantastisk nationalpark, som du helt sikkert skal besøge. Jeg vil dog anbefale at nøjes med en udflugt på enkelt dag, som du kan tage fra Miami, Fort Lauderdale eller Naples.”

Kanotur i Everglades
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Kom tættere på Everglades dyreliv på en kanotur. Her kan du nyde omgivelserne i dit eget tempo og mærke stilheden på de små vandveje. Du kan leje kanoer selv eller komme med på en guidet tur.

Dreng holder en alligator
Anders
Anders Pedersen
REJSEKONSULENT

“Vil du have en skør, men sjov oplevelse, skal du tage i Everglades Holiday Park. Her laver fyrene fra tv-showet Gator Boys vilde stunts og tricks med levende alligatorer. Du kan også selv holde en babyalligator.”

Find inspiration til din rejse til Everglades

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Everglades.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

Ring til os på
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig