Hvem er vi?

Om USA Tours

De største eksperter på rejser til USA

USA Tours er et danskejet rejsebureau med speciale i Nordamerika. Vi er de største eksperter på USA og arrangerer også rejser til nabolandene Canada og Mexico, samt flere destinationer i Caribien.

Vi har ingen færdige pakkeløsninger, men skræddersyr alle vores rejser, så du kan få din tur præcis, som du ønsker. Vi har til gengæld mange års erfaring med rejser til USA, og vi deler hjertens gerne ud af dem.

Alle medarbejdere i USA Tours har selv rejst meget i USA, og flere af os har boet der. Derfor ved vi, hvad du bør opleve, og hvordan du får en rejse, der lever op til dine drømme.

Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Fleksibilitet Created with Sketch.
Dine ønsker
icon / Ekspertise Created with Sketch.
Ekspertise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kundetilfredshed Created with Sketch.
Tilfredse kunder
Icon / Tryghed Created with Sketch.
Tryghed

En del af noget større

I november 2021 blev USA Tours en del af en større rejsefamilie. Det skete, da Primo Tours koncernen købte aktiverne ud af det tidligere selskab bag USA Tours.

Det betyder, at vi nu er en del af en rejsekoncern, der bl.a. har charterrejsebureauerne Primo Tours, Århus Charter og SunCharter. Skirejsebureauerne Danski, Nortlander og Slopetrotter er desuden en del af koncernen.

Vores nye ejere har et stærkt økonomisk fundament og indgående kendskab til rejsebranchen, så vi er enormt glade for, at vi kan drive USA Tours videre med dette nye ejerskab.

Bortset fra ejerskabet er der dog ikke meget, som ændrer sig. Medarbejderne i USA Tours er de samme som før, og vi vil blive ved med at levere den bedste service og de fedeste rejser til USA.

USA Tours er medlem af Rejsegarantifonden under Primo Tours A/S.

Rejsegarantifond nr: 2187

CVR-nr: 32479081

Mød vores team

Hos USA Tours forstår vi, at en ferie ikke bare er en ferie. Det er drømme, der skal gå i opfyldelse, og forventninger, der skal indfries. Derfor har alle medarbejdere personlig erfaring med de rejsemål, vi tilbyder. Tænk på os som din personlige feriearkitekt – vi skaber rammerne for den perfekte ferie, og du fylder dem med minder og oplevelser. Lær os alle bedre at kende nedenfor.

Anders Pedersen
Anders Pedersen
Rejsekonsulent
Jeg har familie i både Portland, Oregon og Vancouver, og jeg har lavet rejser til USA de seneste 8 år. Min største rejseoplevelse i USA var min rejse til Alaska, hvor naturen og dyrelivet er helt fantastisk. Det var et minde for livet!
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Rejsekonsulent
Jeg har lavet rejser til USA de seneste 6 år, og har selv rejst flere steder i landet, der har en særlig plads i mit hjerte. Snyd ikke dig selv for en rejse til de amerikanske sydstater - det er en kæmpe oplevelse.
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent
Florida har en særlig plads i mit hjerte, da jeg har boet der i et år. Jeg synes det velkendte kombineret med de uopdagede perler, er en ideel måde at opleve USA på generelt.
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Rejsekonsulent
Jeg har boet i Canada i et halvt år og rejst mange forskellige steder i USA. De storslåede nationalparker i Canada – Jasper og Banff - er blandt mine største rejseoplevelser.
Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Rejsekonsulent
Jeg er vild med USA, og har arrangeret utallige rejser dertil. Men jeg har også et svagt punkt for Cuba, hvor man både kan få historie, stemningsfulde Havana og de smukkeste strande.
Julius Rensch
Julius Rensch
Rejsekonsulent
Jeg har rejst rundt i USA utallige gange siden jeg var 8 år gammel. Min største rejseoplevelse i USA var min rundrejse i New England. Her finder du smukke kyststrækninger, hyggelige byer, spektakulær natur og fantastisk mad!
Julie
Julie Vikøren
Rejsekonsulent
Jeg har arbejdet for USA Tours i 4 år og har elsket USA, siden jeg var i Orlando som 6-årig. Siden har jeg selv været i USA flere gange og bl.a. kørt Highway 1 i Californien. Og så er jeg vild med Hawaii.
Mette Prejler
Mette Prejler
Kundeservice
Jeg har rejst i Florida, Californien, New York, Hawaii og på ski i Whistler. Jeg er vild med kombinationen af smuk natur i f.eks. Grand Canyon og Yosemite og så fest og farver i storbyer som L.A., San Francisco og Las Vegas.
Freja Asplund
Freja Asplund
Kundeservice
Jeg har boet i Los Angeles, og har en stor forkærlighed til L.A. og hele Californien. Derudover har jeg besøgt New York, Florida og været til ærkeamerikansk bryllup i New Orleans.
Morten Aaberg Sørensen
Morten Aaberg Sørensen
Managing Director
Jeg elsker diversiteten i USA som rejsedestination: storslået natur, pulserende storbyer og et rigt kulturliv. Der ligger altid et eventyr og venter, store som små, hvis man læner sig ind i det, og især hvis man tager sig tiden. .
Jesper Kamp
Jesper Kamp
Marketing Manager
Jeg har rejst på både Øst og Vestkysten i USA. Er du glad for vin, er det oplagt at besøge det hyggelige Sonoma i Californien eller vin-mekkaet, Napa Valley.
user default
Dorthe Lærke Hansen
Product Manager
USA har altid haft en særlig plads i mit hjerte. Jeg har gået på High School i New Hampshire og har siden rejst på kryds og tværs utallige gange. Jeg elsker at man kan finde alt i USA.
user default
Emilie Marie Kyed
Content Manager
Jeg elsker at lave indhold om USA, som jeg har besøgt flere gange. De mere kendte steder som L.A., New York, Florida og Hawaii er fantastiske men snyd ikke dig selv for et besøg i Atlanta, Georgia - det er en overset perle.
user default
Karen Orry
KUNDESERVICE
USA er et skønt sted, som jeg ikke kan få nok af. De har noget for enhver smag. Jeg har blandt andet været rundt i Californien flere gange samt New York og Las Vegas. USA kan lidt af det hele og jeg glæder mig til mange flere oplevelser.
user default
Iren Gjertsen
Rejsekonsulent
USA har noget for enhver smag! Fantastiske storbyer, spektakulære nationalparker, forlystelsesparker og hvide strande. Jeg har selv besøgt omkring 30 stater, men New York er byen i mit hjerte, da jeg har boet der i mange år.
user default
Nicolai Sørup Jessen
Rejsekonsulent
Jeg elsker USA fordi det har alt at byde på. Fra lækre strande, smuk natur og vilde storbyer. Min fedeste oplevelse var da jeg besøgte Hawaii, Oahu & Maui. Det er lige som man ser på film. New York og Los Angeles er også to fede byer jeg har besøgt.
user default
Mia Egeland
Rejsekonsulent
USA har givet mig mange oplevelser gennem tiden. Jeg har været i New York flere gange, samt rundt omkring i Californien og Las Vegas. Det er oplevelser jeg aldrig glemmer og jeg ser frem til flere rejser og oplevelser i USA, da lande har meget at byde på.
user default
Elin Gran
Rejsekonsulent
Krydstogter har givet mig mange oplevelser og besøg i flere forskellige lande. Krydstogt fra Miami til de caribiske øer. Et flydende hotel, med et hav af oplevelser. Jeg har også arbejdet som rejseleder i Den Dominikanske Republik og i Mexico.
Sanna
Sanna Thunström
REJSEKONSULENT
Jeg er opvokset i Ottawa, så jeg kender det meste af Canada ud og ind. Derudover elsker jeg Florida, Californien og New England i USA.
user default
Johanna Stenz
REJSEKONSULENT
At udforske Californiens storbyer, storslåede natur og Floridas strande samt forlystelsesparker med mine tre børn er noget, jeg gerne vil inspirere andre til. Jeg har også været på adskillige krydstogter i Caribien, Mexico og Den Dominikanske Republik.

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at arbejde hos en af Danmarks største rejseudbydere? Så se vores ledige stillinger herunder.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig

Hvad siger vores kunder?

Vi kan blære os nok så meget med at være de største USA-eksperter, men hvad mener de mennesker, som har rejst med os? Læs, hvad vores kunder siger om os.