Hvem er vi?

Om USA Tours

De største eksperter på rejser til USA

USA Tours er et danskejet rejsebureau med speciale i Nordamerika. Vi er de største eksperter på USA og arrangerer også rejser til nabolandene Canada og Mexico, samt flere destinationer i Caribien.

Vi har ingen færdige pakkeløsninger, men skræddersyr alle vores rejser, så du kan få din tur præcis, som du ønsker. Vi har til gengæld mange års erfaring med rejser til USA, og vi deler hjertens gerne ud af dem.

Alle medarbejdere i USA Tours har selv rejst meget i USA, og flere af os har boet der. Derfor ved vi, hvad du bør opleve, og hvordan du får en rejse, der lever op til dine drømme.

Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Fleksibilitet Created with Sketch.
Dine ønsker
icon / Ekspertise Created with Sketch.
Ekspertise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kundetilfredshed Created with Sketch.
Tilfredse kunder
Icon / Tryghed Created with Sketch.
Tryghed

En del af noget større

USA Tours blev opkøbt af Primo Tours i efteråret 2021 og er i dag en del af rejsekoncernen, Travelheart Family, sammen med 14 andre, danske rejsebureauer, som tilsammen udbyder rejser til 105 forskellige rejsedestinationer verden over. 

Travelheart Family blev etableret i efteråret 2023, og selvom vi hører under samme koncern har hver af vores 15 individuelle rejsebureauer hver deres unikke identitet og kompetenceområde. Vores er Nordamerika, Caribien og Mexico, og vi glæder os til at høre mere om, hvordan vi kan skabe din drømmerejse. 

USA Tours er medlem af Rejsegarantifonden under Primo Tours A/S.

Rejsegarantifond nr: 2187

CVR-nr: 32479081

Mød vores team

Hos USA Tours forstår vi, at en ferie ikke bare er en ferie. Det er drømme, der skal gå i opfyldelse, og forventninger, der skal indfries. Derfor har alle medarbejdere personlig erfaring med de rejsemål, vi tilbyder. Tænk på os som din personlige feriearkitekt – vi skaber rammerne for den perfekte ferie, og du fylder dem med minder og oplevelser. Lær os alle bedre at kende nedenfor.

Anders Pedersen
Anders Pedersen
Sales Manager
Jeg har familie i både Portland, Oregon og Vancouver, og jeg har lavet rejser til USA de seneste 8 år. Min største rejseoplevelse i USA var min rejse til Alaska, hvor naturen og dyrelivet er helt fantastisk. Det var et minde for livet!
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Rejsekonsulent
Jeg har lavet rejser til USA de seneste 6 år, og har selv rejst flere steder i landet, der har en særlig plads i mit hjerte. Snyd ikke dig selv for en rejse til de amerikanske sydstater - det er en kæmpe oplevelse.
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent
Florida har en særlig plads i mit hjerte, da jeg har boet der i et år. Jeg synes det velkendte kombineret med de uopdagede perler, er en ideel måde at opleve USA på generelt.
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Rejsekonsulent
Jeg har boet i Canada i et halvt år og rejst mange forskellige steder i USA. De storslåede nationalparker i Canada – Jasper og Banff - er blandt mine største rejseoplevelser.
 Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Rejsekonsulent
Jeg er vild med USA, og har arrangeret utallige rejser dertil. Men jeg har også et svagt punkt for Caribien, hvor man både kan få historie, stemningsfulde byer og de smukkeste strande.
 Julius Rensch
Julius Rensch
Rejsekonsulent
Jeg har rejst rundt i USA utallige gange siden jeg var 8 år gammel. Min største rejseoplevelse i USA var min rundrejse i New England. Her finder du smukke kyststrækninger, hyggelige byer, spektakulær natur og fantastisk mad!
Mette Prejler
Mette Prejler
Head of Back Office
Jeg har rejst i Florida, Californien, New York, Hawaii og på ski i Whistler. Jeg er vild med kombinationen af smuk natur i f.eks. Grand Canyon og Yosemite og så fest og farver i storbyer som L.A., San Francisco og Las Vegas.
 Freja Asplund
Freja Asplund
Kundeservice
Jeg har boet i Los Angeles, og har en stor forkærlighed til L.A. og hele Californien. Derudover har jeg besøgt New York, Florida og været til ærkeamerikansk bryllup i New Orleans.
 Jesper Kamp
Jesper Kamp
Head of Digital Marketing
Jeg har rejst på både Øst og Vestkysten i USA. Er du glad for vin, er det oplagt at besøge det hyggelige Sonoma i Californien eller vin-mekkaet, Napa Valley.
 Dorthe Lærke Hansen
Dorthe Lærke Hansen
Head of Product
USA har altid haft en særlig plads i mit hjerte. Jeg har gået på High School i New Hampshire og har siden rejst på kryds og tværs utallige gange. Jeg elsker at man kan finde alt i USA.
Emilie Kyed
Emilie Marie Kyed
Content Manager
Jeg elsker at lave indhold om USA, som jeg har besøgt flere gange. De mere kendte steder som L.A., New York, Florida og Hawaii er fantastiske men snyd ikke dig selv for et besøg i Atlanta, Georgia - det er en overset perle.
Karen Orry
Karen Orry
KUNDESERVICE
USA er et skønt sted, som jeg ikke kan få nok af. De har noget for enhver smag. Jeg har blandt andet været rundt i Californien flere gange samt New York og Las Vegas. USA kan lidt af det hele og jeg glæder mig til mange flere oplevelser.
user default
Iren Gjertsen
Rejsekonsulent
USA har noget for enhver smag! Fantastiske storbyer, spektakulære nationalparker, forlystelsesparker og hvide strande. Jeg har selv besøgt omkring 30 stater, men New York er byen i mit hjerte, da jeg har boet der i mange år.
Nicolai Sørup Jessen
Nicolai Sørup Jessen
Rejsekonsulent
Jeg elsker USA fordi det har alt at byde på. Fra lækre strande, smuk natur og vilde storbyer. Min fedeste oplevelse var da jeg besøgte Hawaii, Oahu & Maui. Det er lige som man ser på film. New York og Los Angeles er også to fede byer jeg har besøgt.
user default
Mia Egeland
Rejsekonsulent
USA har givet mig mange oplevelser gennem tiden. Jeg har været i New York flere gange, samt rundt omkring i Californien og Las Vegas. Det er oplevelser jeg aldrig glemmer og jeg ser frem til flere rejser og oplevelser i USA, da lande har meget at byde på.
Elin Gran
Elin Gran
Rejsekonsulent
Krydstogter har givet mig mange oplevelser og besøg i flere forskellige lande. Krydstogt fra Miami til de caribiske øer. Et flydende hotel, med et hav af oplevelser. Jeg har også arbejdet som rejseleder i Den Dominikanske Republik og i Mexico.
 Sanna Thunström
Sanna Thunström
REJSEKONSULENT
Jeg er opvokset i Ottawa, så jeg kender det meste af Canada ud og ind. Derudover elsker jeg Florida, Californien og New England i USA.
 Johanna Stenz
Johanna Stenz
REJSEKONSULENT
At udforske Californiens storbyer, storslåede natur og Floridas strande samt forlystelsesparker med mine tre børn er noget, jeg gerne vil inspirere andre til. Jeg har også været på adskillige krydstogter i Caribien, Mexico og Den Dominikanske Republik.

Sådan bestiller du en rejse med USA Tours

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.

Hvorfor rejse med USA Tours

En rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico er en rejse, du vil mindes med glæde resten af livet. Hvis den altså er arrangeret ordentligt. Det er vores fornemmeste opgave at skræddersy en rejse, der lever op til dine ønsker og drømme. Nedenfor kan du læse nogle gode grunde til at booke din rejse hos USA Tours.

001-skræddersyet

100% skræddersyet 

Vi har ingen færdiglavede pakkeløsninger, afbudsrejser eller knaldtilbud. En rejse til USA er en rejse, man skal mindes hele livet. Derfor skræddersyr vi alle vores rejser individuelt, så den lever op til dine og dine medrejsendes forventninger.

002-eksperter

De største USA-eksperter 

Alle medarbejdere i USA Tours har selv rejst meget i USA, og flere af os har boet der. Derfor ved vi, hvad du bør opleve og hvad du bør undgå. Vi laver altid en skræddersyet og realistisk rejseplan. Når du henvender dig, kan du altså regne med, at din rejserådgivning er både kompetent og troværdig.

003-bestillingsproces

Sømløs bestillingsproces

Det er nemt både at planlægge og booke en rejse med USA Tours. Vores online rejseunivers Min Rejse sikrer, at du altid har alle dokumenter vedrørende din rejse og ikke mindst, din personlige rejsekonsulent lige ved hånden. 

005-Rejsegarantifonden

Medlem af Rejsegarantifonden

USA Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2187. Køber du en rejse hos os, er du derfor beskyttet mod konkurs hos rejsebureauet og/eller flyselskabet. Med en pakkerejse hos USA Tours er du desuden omfattet af Pakkerejseloven, hvilket beskytter dig, hvis din rejse pludseligt ikke kan gennemføres.

005-Tryghed

Tryghed og 24/7 Telefon

Skulle du mod forventning opleve problemer på din rejse, kan du altid ringe til vores 24/7 nødtelefon, hvor vi kan hjælpe dig godt videre. Også selvom du står på den anden side af Atlanten, og det er midt om natten i Danmark. 

006-priser

Vores priser er realistiske

Nogle rejsebureauers fra-priser er ens betydende med en skrabet ferie på lavest mulige budget. Bag vores fra-priser venter en rigtig ferie. I hvert fald én, vi gerne selv vil på. Vores fra-priser sikrer en ferie, hvor der ikke nøjes, men nydes. En ferie, du vil mindes resten af livet.

Hvad siger vores kunder?

Vi kan blære os nok så meget med at være de største USA-eksperter, men hvad mener de mennesker, som har rejst med os? Læs, hvad vores kunder siger om os.