Hvem er vi?

Om USA Tours

De største eksperter på rejser til USA

USA Tours er Danmarks største rejseselskab med speciale i USA. Vi sætter en ære i at udbrede vores egen kærlighed til USA til flere danskere og har indtil videre sendt 39.500 glade rejsende afsted. Vi er en sammensat flok med hvert vores speciale, men vi har det til fælles, at vi elsker USA og vores andre destinationer.

USA Tours er medlem af Dansk Rejsebureauforening og Dansk Industri. 

Antal rejsende i 2018
+7.500
Hvor er vi?
Danmark, Sverige og Norge
Antal ansatte
25

Vores rejsekonsulenter

Når du køber en rejse hos USA Tours, får du din egen rejsekonsulent, som er med dig hele vejen fra den første snak, til du står i lufthavnen. Her kan du se hele vores team af dygtige rejsekonsulenter.

Anders
Anders Pedersen
REJSEKONSULENT
Jeg har familie i USA og har rejst i det meste af landet. Udover klassikerne elsker jeg især Sydstaterne og Alaskas storslåede natur.
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
REJSEKONSULENT
Jeg har boet i Orlando og arbejdet for Disney, så jeg ved alt om forlystelsesparkerne i Florida og Californien. Og så elsker jeg Las Vegas.
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REJSEKONSULENT
Jeg er især glad for Østkysten i USA. Både Floridas strande og storbyerne New York, Washington D.C. og Chicago er blandt mine favoritter.
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent
Jeg har boet i Florida og Pennsylvania og rejst meget i resten af USA. Og så er jeg vild med Island, som er nem at kombinere med en rejse til Østkysten.
Sanna
Sanna Thunström
REJSEKONSULENT
Jeg er opvokset i Ottawa, så jeg kender det meste af Canada ud og ind. Derudover elsker jeg Florida, Californien og New England i USA.
Julie
Julie Vikøren
REJSEKONSULENT
Jeg har elsket USA, siden jeg var i Orlando som 6-årig. Siden har jeg selv været i USA flere gange og bl.a. kørt Highway 1 i Californien.
Hanne Larsen
Hanne Larsen
REJSEKONSULENT
Det vigtigste for mig er at sætte de perfekte rammer for en rejse, så der er fuld fokus på alt det, der skal nydes og opleves.

Administration og marketing

Bag din rejsekonsulent står et hold af medarbejdere, som blandt andet sørger for at booke flybilletter, betale regninger og holde hjemmesiden opdateret. Her kan du se resten af holdet bag USA Tours.

Direktør
Alexander Søderberg
DIREKTØR
Jeg elsker selv at rejse i USA, fordi det er så mangfoldigt et land. Og så elsker jeg at opfylde folks drømme om at komme "over there".
Flyansvarlig
Herman Nielsen
FLYANSVARLIG
Jeg elsker alt, hvad der er amerikansk: sporten, maden og kulturen. San Francisco, Chicago og Hawaii er mine yndlingsdestinationer.
Thomas Tinglev
Thomas Tinglev
PRODUCT MANAGER
Som kæmpe fan af 49ers ved jeg ikke noget bedre end at rejse til San Francisco og se amerikansk fodbold.
Peter Paaske
Peter Paaske Gloerfelt-Tarp
Økonomichef
Det bedste ved USA er alt det, vi ikke har herhjemme. Om det er musicals i New York eller forlystelser i Orlando, så er det vildere i USA.
Freja
Freja Asplund
HR-ANSVARLIG OG SALGSSUPPORTER
USA er mit andet hjem. Jeg boede i Los Angeles som au pair i et år og føler mig stadig tæt forbundet til familien, byen og landet.
Mette Prejler
Mette Prejler
SALGSSUPPORTER
Naturen er det, jeg allerbedst kan lide ved USA. Vestkystens nationalparker som Grand Canyon og Yosemite glemmer jeg aldrig.
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER
Jeg har boet i Toronto og været på alt fra familieferie i Californien til venindetur i Sydstaterne - hver rejse er en kæmpe oplevelse.
Daniel
Daniel Palmdal
REJSESKRIBENT
Jeg elsker Californien for den varierede natur. Her kan jeg både klatre, surfe og stå på ski på samme rejse - det er helt i top.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig

Hvad siger vores kunder?

Vi kan blære os nok så meget med at være de største USA-eksperter, men hvad mener de mennesker, som har rejst med os? Læs, hvad vores kunder siger om os.