Hvem er vi?

Om USA Tours

De største eksperter på rejser til USA

USA Tours er Danmarks største rejseselskab med speciale i USA. Vi sætter en ære i at udbrede vores egen kærlighed til USA til flere danskere og har indtil videre sendt 39.500 glade rejsende afsted. Vi er en sammensat flok med hvert vores speciale, men vi har det til fælles, at vi elsker USA og vores andre destinationer.

Antal rejsende i 2018
+7.500
Hvor er vi?
Danmark, Sverige og Norge
Antal ansatte
25

Vores rejsekonsulenter

Når du køber en rejse hos USA Tours, får du din egen rejsekonsulent, som er med dig hele vejen fra den første snak, til du står i lufthavnen. Her kan du se hele vores team af dygtige rejsekonsulenter.

Anders
Anders Pedersen
REJSEKONSULENT
Jeg har familie i USA og har rejst i det meste af landet. Udover klassikerne elsker jeg især Sydstaterne og Alaskas storslåede natur.
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
REJSEKONSULENT
Jeg har boet i Orlando og arbejdet for Disney, så jeg ved alt om forlystelsesparkerne i Florida og Californien. Og så elsker jeg Las Vegas.
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REJSEKONSULENT
Jeg er især glad for Østkysten i USA. Både Floridas strande og storbyerne New York, Washington D.C. og Chicago er blandt mine favoritter.
Andreas
Andreas Larsen
REJSEKONSULENT
Jeg er vild med Sydstaterne, men også de mere klassiske destinationer som New York, Florida og Californien kan jeg hjælpe med.
Rejsekonsulent: Sebastian
Sebastian Koch
REJSEKONSULENT
Jeg elsker Nordvestkysten i USA og det vestlige Canadas natur. Men også Midtvesten og Rocky Mountains er mit speciale.
Sanna
Sanna Thunström
REJSEKONSULENT
Jeg er opvokset i Ottawa, så jeg kender det meste af Canada ud og ind. Derudover elsker jeg Florida, Californien og New England i USA.
Adam
Adam Karlsson
REJSEKONSULENT
Jeg kan især hjælpe dig med en rejse til Californien, Midtvesten og Yellowstone. Og så har Mexico en helt særlig plads i mit hjerte.
Tom
Tom Holmberg
REJSEKONSULENT
Jeg har boet i Las Vegas og elsker hele det vestlige USA. Specielt Los Angeles og nationalparkerne vestpå ved jeg alt om.

Administration og marketing

Bag din rejsekonsulent står et hold af medarbejdere, som blandt andet sørger for at booke flybilletter, betale regninger og holde hjemmesiden opdateret. Her kan du se resten af holdet bag USA Tours.

Direktør
Alexander Søderberg
DIREKTØR
Jeg elsker selv at rejse i USA, fordi det er så mangfoldigt et land. Og så elsker jeg at opfylde folks drømme om at komme "over there".
Flyansvarlig
Herman Nielsen
FLYANSVARLIG
Jeg elsker alt, hvad der er amerikansk: sporten, maden og kulturen. San Francisco, Chicago og Hawaii er mine yndlingsdestinationer.
Thomas Tinglev
Thomas Tinglev
BUSINESS ANALYST
Som kæmpe fan af 49ers ved jeg ikke noget bedre end at rejse til San Francisco og se amerikansk fodbold.
Peter Paaske
Peter Paaske
Økonomichef
Det bedste ved USA er alt det, vi ikke har herhjemme. Om det er musicals i New York eller forlystelser i Orlando, så er det vildere i USA.
Freja
Freja Asplund
HR-ANSVARLIG OG SALGSSUPPORTER
USA er mit andet hjem. Jeg boede i Los Angeles som au pair i et år og føler mig stadig tæt forbundet til familien, byen og landet.
Mette Prejler
Mette Prejler
SALGSSUPPORTER
Naturen er det, jeg allerbedst kan lide ved USA. Vestkystens nationalparker som Grand Canyon og Yosemite glemmer jeg aldrig.
Marketingchef
Jesper Kamp
MARKETINGCHEF
Jeg elsker Californien, hvor min kone og jeg var på bryllupsrejse. Naturen på Highway 1 og vingårdene i Sonoma er mine favoritter.
Martin Skjærup Nielsen
Martin Nielsen
DESIGNER
Florida er min yndlingsstat. Den har det hele. Du kan købe hele din garderobe i outlets, se sport, prøve forlystelser og gå på stranden.
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER
Jeg har boet i Toronto og været på alt fra familieferie i Californien til venindetur i Sydstaterne - hver rejse er en kæmpe oplevelse.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig

Hvad siger vores kunder?

Vi kan blære os nok så meget med at være de største USA-eksperter, men hvad mener de mennesker, som har rejst med os? Læs, hvad vores kunder siger om os.