Destination

Las Vegas

Hvor intet er for stort, for vildt eller for meget

Rejser til Las Vegas

Viva Las Vegas! Få byer i verden er så kendte som denne, og en rejse til Las Vegas er da også noget helt specielt. I Las Vegas kan ingenting blive for vildt, for stort eller for meget. Her kan du se Eiffeltårnet og møde Elvis Presley på gaden. Du kan flyve helikopter over byen og drikke drinks i verdens største pariserhjul. Uanset om du elsker eller hader spillebyen, vil du få én på opleveren i Las Vegas. Det er oplagt at gøre et stop her, hvis du rejser rundt på Vestkysten i USA.

Stat :
Nevada
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-8 timer
Velkommen til Las Vegas
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Welcome to Las Vegas - Når du rejser til Las Vegas, vil du allerede ved din ankomst til den neonoplyste by se, at det er et særligt sted. Sørg for at køre ind i byen fra syd, så du bliver budt velkommen af det ikoniske skilt fra 1959.

The strip
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

The Strip - Hovedgaden The Strip er byens pulserende hjerte. Her ligger de overdådige luksushoteller og kasinoer, det gigantiske pariserhjul High Roller, springvandet Bellagio Fountains, Eiffeltårnet, Frihedsgudinden og Venedigs kanaler.

Kør limousine
Mette Prejler
Mette Prejler
Kundeservice

Kør limousine - “Det fede ved Las Vegas er, at man selv kan føle sig som en stjerne, da det er muligt at prøve nogle ting, der normalt er forbeholdt de rige. For eksempel kan du billigt køre rundt i limousine på The Strip, og det er altså sjovt!”

Shopping
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Outlet-shopping - På en rejse til Las Vegas kan du også shoppe i nogle af landets største og bedste outlets. Her ligger to såkaldte Premium Outlets, som har alle mærkevarer til nedsatte priser. Tilmeld dig deres nyhedsbrev, og få endnu større rabat.

Interesseret i en rejse til Las Vegas?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig