Destination

Mexico

Postkort-strande og mayaruiner

Rejser til Mexico

Rejser til Mexico byder på den perfekte blanding af badeferie og kulturelle oplevelser. Oplev Mexico Citys spændende seværdigheder, Oaxacas vulkaner, den imponerende kløft, Cañón del Sumidero, samt Palenques termiske kilder og store vandfald. Yucatán-halvøen, som er placeret ud til Det Caribiske Hav, er velsignet med smukke hvide sandstrande med palmer og krystalklart vand. Desuden er Yucatán også hjemsted for mange af det indfødte mayafolks vigtigste byer, som nu står tilbage som betagende ruiner.

Oplev det hele på en rejse til Mexicos charmerende og livlige byer, hvor du kan nyde autentisk mexicansk mad og sol for alle pengene.

Hovedstad :
Mexico City
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-7 til -9 timer
Cancún beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Cancún - Forestil dig Mexicos svar på Miami, så har du Cancún. På en lang tange ud i Det Caribiske Hav ligger det ene hotel efter det andet på stranden. Du kan slappe helt af eller slå dig løs med vandsport, shopping og byliv.

Cenote Negro i Bacalar, Mexico
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Playa del Carmen - Lidt længere nede ad kystvejen Riviera Maya ligger det næste ferieparadis Playa del Carmen. Denne strandby er et godt udgangspunkt på din rejse til Mexico, hvis du vil på udflugter til ruiner, snorkling og cenoter.

Mexico marked
Nicolai Sørup Jessen
Nicolai Sørup Jessen
Rejsekonsulent

Markeder - “Udforsk lokale markeder for at finde håndlavet kunstværker, tøj og smykker. Det er også en god måde at støtte lokalsamfundet og finde unikke souvenirs.”

Mexico City
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Mexico City - En af verdens største kulturbyer, hvor det summende storbyliv står i stor kontrast til bjergene og de sovende vulkaner, der omgiver byen. Her finder I ikke blot en af verdens største offentlige pladser, men også spændende seværdigheder som Basilica de Guadalupe og de livlige vægmalerier af Diego Rivera, der pryder regeringspaladset.

Isla Holbox
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Isla Holbox - Her kører ingen biler, og gaderne er belagt med sand. Den lille ø Isla Holbox ligger en kort sejltur fra fastlandet, men det føles som en helt anden verden. Nyd den tilbagelænede stemning og de smukke strande.

Rejser til Mexico
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Kort til alt - Noget af det bedste ved at rejse på Yucatán-halvøen i Mexico er, at du kan opleve en masse uden at bruge al tiden på transport. Om du vil køre selv eller få os til at arrangere transfer, kommer du hurtigt rundt mellem byer og seværdigheder.

Inspiration til din rejse til Mexico

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Mexico.

Interesseret i en rejse til Mexico?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.