Destination

Mexico

Postkort-strande og mayaruiner

Rejser til Mexico

Rejser til Mexico - og i særdeleshed Yucatán-halvøen - byder på den perfekte blanding af badeferie og kultur. Med sin placering ud til Det Caribiske Hav er halvøen velsignet med de smukkeste hvide sandstrande med palmer og krystalklart vand. Desuden er Yucatán hjemsted for mange af det indfødte mayafolks vigtigste byer, som står tilbage som betagende ruiner. Oplev det hele på en rejse til Mexicos charmerende og livlige byer, hvor du får autentisk mexicansk mad og sol for alle pengene.

Hovedstad
Mexico City
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-7 til -9 timer
RING TIL OS PÅ

Vores rejser til Mexico

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Mexico. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Cancún beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Cancún - Forestil dig Mexicos svar på Miami, så har du Cancún. På en lang tange ud i Det Caribiske Hav ligger det ene hotel efter det andet på stranden. Du kan slappe helt af eller slå dig løs med vandsport, shopping og byliv.

Cenote Negro i Bacalar, Mexico
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Playa del Carmen - Lidt længere nede ad kystvejen Riviera Maya ligger det næste ferieparadis Playa del Carmen. Denne strandby er et godt udgangspunkt på din rejse til Mexico, hvis du vil på udflugter til ruiner, snorkling og cenoter.

Isla Holbox
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Isla Holbox - Her kører ingen biler, og gaderne er belagt med sand. Den lille ø Isla Holbox ligger en kort sejltur fra fastlandet, men det føles som en helt anden verden. Nyd den tilbagelænede stemning og de smukke strande.

Rejser til Mexico
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
REJSEKONSULENT

Kort til alt - “Noget af det bedste ved at rejse i Mexico er, at du kan opleve en masse uden at bruge al tiden på transport. Om du vil køre selv eller få os til at arrangere transfer, kommer du hurtigt rundt mellem byer og seværdigheder.”

Find inspiration til din rejse til Mexico

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Mexico.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig