Destination

Tulum

Strandluksus med historiske vidundere

Rejser til Tulum

På en rejse til Tulum får du det bedste fra flere verdener: eksotisk natur, afslapning med tæerne i sandet og nogle af Mexicos største seværdigheder. Ikke mange andre steder i verden kan du se en verdensberømt turistattraktion, samtidig med at du befinder dig i idylliske omgivelser med blide bølger og grønne palmer. Men det kan du på en rejse til Tulum. Du kan bo her i ugevis, hvis du trænger til at komme væk, eller du kan stoppe her som en del af en rundrejse i Mexico.

Område :
Yucatán
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-7 timer
Tulum-ruinerne
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Tulum-ruinerne - Helt ned til vandet, på rå klipper, troner den flere hundred år gamle maya-ruin, som findes på et utal af billeder. Den – og resten af det arkæologiske område Tulum Ruins – skal du helt sikkert se på din rejse til Tulum.

Akumel Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Skildpaddernes strand - Kør en tur op ad kysten til Akumal Beach, som er kendt for sine mange havskildpadder. Det er en fantastisk oplevelse at svømme i det stille, klare vand og se de søde dyr svømme rundt omkring dig.

Xel-Há Park
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Xel-Há Park - I en lagune tæt på Tulum ligger den helt særlige vandpark Xel-Há Park, som ikke kun er for børn, men for alle naturelskere. Du kan hoppe fra klipper, zipline, bade i cenoter, flyde rundt i badering og meget mere.

Find inspiration til din rejse til Tulum

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Tulum.

Interesseret i en rejse til Tulum?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.