Destination

Canada

Fra storbyer i øst til bjerge og bjørne i vest

Rejser til Canada

Når du rejser til Canada, vil du erfare, at landet er lige så fantastisk, som det er gigantisk. Canada er verdens næststørste land, kendt for sin enestående natur. I det vestlige Canada kan du opleve de canadiske Rocky Mountains og den smukke by Vancouver. Det østlige Canada lægger mere op til storbyferie med byer som Toronto og Montreal, men også her venter storslået natur i form af Niagara Falls. Kør på eventyr i øst eller vest, eller kombiner begge regioner på den helt store Canada-rejse.

Hovedstad
Ottawa
Ideelt rejsetidspunkt
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel
-5 til -9 timer
RING TIL OS PÅ
Det vestlige Canada
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Det vestlige Canada - Vil du opleve de berømte bjerglandskaber, som Canada er bedst kendt for? Så skal du rejse til det vestlige Canada. Her finder du de kendte nationalparker Banff og Jasper, skiområdet Whistler og storbyen Vancouver.

Det østlige Canada
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Det østlige Canada - Vil du have et mix af storby og natur, anbefaler vi det østlige Canada. Oplev for eksempel byerne Ottawa, Toronto og Montreal og vandfaldet Niagara Falls. Kombiner eventuelt med New England eller New York i USA.

Banff National Park
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Banff National Park - Snedækkede bjergtoppe, turkis søer og brune bjørne er nogle af attraktionerne i den berømte nationalpark i Rocky Mountains. Er du naturelsker, skal du besøge Banff på din rejse til Canada.

Jasper
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Jasper National Park - Nord for Banff ligger Jasper National Park, som er lige så storslået som sin nabo. Foruden smukke vandre- og køreture kan du blandt andet sejle på den magiske Lake Maligne og gå på den massive Athabasca-gletsjer.