Destination

Canada

Fra storbyer i øst til bjerge og bjørne i vest

Rejser til Canada

Når du rejser til Canada, vil du erfare, at landet er lige så fantastisk, som det er gigantisk. Canada er verdens næststørste land, kendt for sin enestående natur. I det vestlige Canada kan du opleve de canadiske Rocky Mountains og den smukke by Vancouver. Det østlige Canada lægger mere op til storbyferie med byer som Toronto og Montreal, men også her venter storslået natur i form af eksempelvis, Niagara Falls. Kør på eventyr i øst eller vest, eller kombiner begge regioner på den helt store Canada-rejse.

Hovedstad :
Ottawa
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-5 til -9 timer
Det vestlige Canada
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Det vestlige Canada - Vil du opleve de berømte bjerglandskaber, som Canada er bedst kendt for? Så skal du rejse til det vestlige Canada. Her finder du de kendte nationalparker Banff og Jasper, vinområdet Okanagan Valley og storbyen Vancouver.

Det østlige Canada
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Det østlige Canada - Vil du have et mix af storby og natur, anbefaler vi det østlige Canada. Oplev for eksempel byerne Ottawa, Toronto og Montreal og vandfaldet Niagara Falls. Kombiner eventuelt med New England eller New York i USA.

Canada skirejse
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Ski Created with Sketch.
Ski

Ski i Canada - Har man først prøvet at stå på ski i Canada, vil man helst ikke andet fremover. Canada har et hav af skisportssteder for alle niveauer, så både børnefamilier og adrenalinjunkies kan få en uforglemmelig skiferie. Her venter den tørre, lette sne, som har fået navnet “champagne powder” og gjort det populært at tage på ski i Canada. Og der er nok af den. En skisæson i Canada er lang - nogle steder strækker den sig helt til maj. 

Banff National Park
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Banff National Park - Snedækkede bjergtoppe, turkis søer og brune bjørne er nogle af attraktionerne i den berømte nationalpark i Rocky Mountains. Er du naturelsker, skal du besøge Banff på din rejse til Canada.

Vancouver
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Vancouver - Vestkystens storby Vancouver er et godt udgangspunkt for en rundrejse i det vestlige Canada, men også en skøn destination i sig selv. Forkæl dig selv med gourmetmiddage og shopping i en by med udsigt til vand og bjerge.

Jasper
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Jasper National Park - Nord for Banff ligger Jasper National Park, som er lige så storslået som sin nabo. Foruden smukke vandre- og køreture kan du blandt andet sejle på den magiske Lake Maligne og gå på den massive Athabasca-gletsjer.

Interesseret i en rejse til Canada?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig

Interesseret i en rejse til Canada?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.