Destination

Toronto

Verdens mest multikulturelle by

Rejser til Toronto

Toronto er Canadas svar på New York med skyskrabere, shopping, gastronomi, kunst og kultur i topklasse. Og så er den verdens mest multikulturelle by, hvor du kan møde folk fra over 230 forskellige lande. Dyk ned i en af Torontos unikke bydele som Chinatown eller Little Italy, og få det store overblik fra toppen af CN Tower. Besøg mikrobryggerier og store museer. Og få den canadiske kultur under huden med en ishockeykamp og masser af ahornsirup på din morgenmad.

Provins :
Ontario
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-6 timer
CN Tower
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

CN Tower - Det 553 m høje tårn er symbolet på Toronto, og det er et absolut must at komme  derop. På kun 58 sekunder kommer du op i 346 meters højde. Nyd den formidable udsigt bag glasruder, eller vov dig udenfor på en Edge Walk.

Sport i Toronto
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Maple Leafs - Vil du have en sand canadisk oplevelse, skal du se en ishockeykamp med NHL-holdet Toronto Maple Leafs. Selv hvis du ikke kender spillet, vil du mærke den intense stemning, der er i areanen.

Aquarium
 Julius Rensch
Julius Rensch
Rejsekonsulent

Ripley's Aquarium of Canada - “Jeg kan klart anbefale et besøg på akvariet Ripley's Aquarium of Canada. Her kan du gå gennem en glastunnel omgivet af hajer og farverige fisk.”

Morgenmad i Canada
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Morgenmad - Hvis der er noget, canadierne kan, så er det at lave morgenmad. Toronto er fuld af hyggelige all day breakfast-steder, hvor du kan få pandekager med masser af den lokale ahornsirup. Så behøver du heller ingen frokost.

Kensington Market
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Kensington Market - I dette lille kvarter finder du cool vintagebutikker, street art og hyggelige spisesteder med speciale i alt fra konditorkager til tacos. Det er lidt af det, der gør Kensington Market til et unikt sted, som du helt sikkert bør besøge på din rejse til Toronto.

Inspiration til din rejse til Toronto

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Toronto.

Interesseret i en rejse til Toronto?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.