Destination

Toronto

Verdens mest multikulturelle by

Rejser til Toronto

Toronto er Canadas New York med skyskrabere, shopping, gastronomi, kunst og kultur i topklasse. Og så er den verdens mest multikulturelle by, hvor du kan møde folk fra over 230 forskellige lande. Dyk ned i en af Torontos unikke bydele som Chinatown eller Little Italy, og få det store overblik fra toppen af CN Tower. Besøg mikrobryggerier og store museer. Og få den canadiske kultur under huden med en ishockeykamp og masser af ahornsirup på din morgenmad.

Provins
Ontario
Ideelt rejsetidspunkt
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel
-6 timer

Vores rejser til Toronto

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Toronto. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

CN Tower i Toronto
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

CN Tower - Det 553 m høje tårn er symbolet på Toronto, og det er et absolut must at komme  derop. På kun 58 sekunder kommer du op i 346 meters højde. Nyd den formidable udsigt bag glasruder, eller vov dig udenfor på en Edge Walk.

Sport i Toronto
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Maple Leafs - Vil du have en sand canadisk oplevelse, skal du se en ishockeykamp med NHL-holdet Toronto Maple Leafs. Selv hvis du ikke kender spillet, vil du mærke den intense stemning, der er i areanen.

Morgenmad i Canada
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Morgenmad - Hvis der er noget, canadierne kan, så er det at lave morgenmad. Toronto er fuld af hyggelige all day breakfast-steder, hvor du kan få pandekager med masser af den lokale ahornsirup. Så behøver du heller ingen frokost.

Kensington Market
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

Kensington Market - "I dette kvarter finder du cool vintagebutikker, street art og hyggelige spisesteder med speciale i alt fra kager til kebab. Det er lidt af det, der gør Kensington Market til en unik, lille bydel, som du helt sikkert bør besøge på din rejse til Toronto."

Find inspiration til din rejse til Toronto

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Toronto.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig