Destination

Memphis

Blues og rock'n'roll på Mississippi-flodens bred

Rejser til Memphis

En rejse til Memphis i Sydstaterne er et must for enhver, der kan lide musik. Her kan du se, hvor bluesgenren opstod, hvordan Elvis Presley boede og hvordan musik er en del af hele byens identitet. Selv hvis du ikke er fan af “The King”, er der masser at lave og lytte til i byen på Mississippi-flodens bred. Du kan dykke ned i historien på pladeselskaber og museer om dagen. Og du kan høre lækker soul, spise Memphis-style ribs og mærke stemningen i Beale Street om aftenen.

Stat :
Tennessee
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-7 timer

Vores rejser til Memphis

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Memphis.

Graceland
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Graceland - Elvis Presleys overdådige mansion er det største trækplaster i Memphis, og du kan ligeså godt købe den store pakke, der udover huset omfatter hans imponerende samling af biler og privatfly. Det er rock’n’roll anno 1960!

Beale street om dagen
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Beale Street - På din rejse til Memphis kommer du heller ikke uden om byens berømte bluesgade. Her ligger barer, spillesteder og BBQ-bikse side om side, og under neonskiltene flyder musikken ud fra hvert et sted.

Det kan du opleve på rejsen

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.

Sun studios
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Sun Studios - Dette pladeselskab er kendt som “The Birthplace of Rock’n’Roll”, hvor Elvis, Johnny Cash og flere af de andre stjerner indspillede. Du kan høre gamle optagelser fra studiet og få anekdoter fra rockstjernernes liv.

Farmers Market
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Rejsekonsulent

Farmers Market - “Hvis du besøger Memphis om lørdagen, skal du tage et kig på Farmers Market med lokale produkter.”

The Peabody hotel
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Ande-march - På det gamle luksushotel The Peabody kan du to gange om dagen se en lille flok ænder marchere på den røde løber i hotellets foyer. Det er en gammel tradition, som er sjov at opleve på din rejse til Memphis.

Interesseret i en rejse til Memphis?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.