Destination

Memphis

Blues og rock'n'roll på Mississippi-flodens bred

Rejser til Memphis

En rejse til Memphis i Sydstaterne er et must for enhver, der kan lide musik. Her kan du se, hvor bluesgenren opstod, hvordan Elvis Presley boede og hvordan musik er en del af hele byens identitet. Selv hvis du ikke er fan af “The King”, er der masser at lave og lytte til i byen på Mississippi-flodens bred. Du kan dykke ned i historien på pladeselskaber og museer om dagen. Og du kan høre lækker soul, spise Memphis-style ribs og mærke stemningen i Beale Street om aftenen.

Stat :
Tennessee
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-7 timer
Graceland
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Graceland - Elvis Presleys overdådige mansion er det største trækplaster i Memphis, og du kan ligeså godt købe den store pakke, der udover huset omfatter hans imponerende samling af biler og privatfly. Det er rock’n’roll anno 1960!

Beale street om dagen
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Beale Street - På din rejse til Memphis kommer du heller ikke uden om byens berømte bluesgade. Her ligger barer, spillesteder og BBQ-bikse side om side, og under neonskiltene flyder musikken ud fra hvert et sted.

The Peabody hotel
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Ande-march - På det gamle luksushotel The Peabody kan du to gange om dagen se en lille flok ænder marchere på den røde løber i hotellets foyer. Det er en gammel tradition, som er sjov at opleve på din rejse til Memphis.

Stax museum
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik

En verden af soul - Også soulgenren har præget Memphis. Den hyldes på Stax Museum of American Soul Music, hvor du blandt andet kan se en gospelkirke, Isaac Hayes’ Cadillac og studiet, hvor Otis Redding indspillede sine hits.

Interesseret i en rejse til Memphis?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig