Destination

Playa del Carmen

Sol, snorkling og store resorts

Rejser til Playa del Carmen

En rejse til Playa del Carmen på Yucatán-halvøens østkyst byder på Mexicos sol, varme og dejlige resorts. Her kan du både finde fred og ro, når du trænger til det, og en livlig by med butikker og restauranter, når der skal ske noget. Du kan dykke i verdens næststørste koralrev, svømme med havskildpadder og se 1000 år gamle mayaruiner på kulturelle dagture i området. Kombiner din rejse til Playa del Carmen med andre skønne steder på Yucatán-halvøen.

Område
Yucatán
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-7 timer

Vores rejser til Playa del Carmen

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Playa del Carmen. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Resort-luksus i Playa del Carmen
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Resort-luksus - Vil du bo et roligt sted, hvor der stadig er masser af aktiviteter og spisesteder, skal du rejse til Playa del Carmen. Her ligger mange skønne resorts, der egner sig til både familieferie og romantisk parferie.

Xcaret park i Playa del Carmen
Adam
Adam Karlsson
REJSEKONSULENT

Xcaret Park - “Rejser du til Playa del Carmen med børn, skal I besøge forlystelsesparken Xcaret Park, som både er sjov og lærerig. Her er alt fra arkæologiske udgravninger og maya-shows til vandrutsjebaner og floder, du kan svømme i.”

Find inspiration til din rejse til Playa del Carmen

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Playa del Carmen.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig