Destination

Playa del Carmen

Sol, snorkling og store resorts

Rejser til Playa del Carmen

En rejse til Playa del Carmen på Yucatán-halvøens østkyst byder på Mexicos sol, varme og dejlige resorts. Her kan du både finde fred og ro, når du trænger til det, og en livlig by med butikker og restauranter, når der skal ske noget. Du kan dykke i verdens næststørste koralrev, svømme med havskildpadder og se 1000 år gamle mayaruiner på kulturelle dagture i området. Kombiner din rejse til Playa del Carmen med andre skønne steder på Yucatán-halvøen.

Område :
Yucatán
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-7 timer
Resort-luksus i Playa del Carmen
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Resort-luksus - Vil du bo et roligt sted, hvor der stadig er masser af aktiviteter og spisesteder, skal du rejse til Playa del Carmen. Her ligger mange skønne resorts, der egner sig til både familieferie og romantisk parferie.

Katamaran i Mexico
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads

Katamaran-cruise - Vandet i Det Caribiske Hav er også indbydende, selvom du ikke vil have hovedet under. Når du rejser til Playa del Carmen, kan du nyde det fra dækket af en katamaran. De sejler fra stranden dagligt.

Xcaret park i Playa del Carmen
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Xcaret Park - Rejser du til Playa del Carmen med børn, skal I besøge forlystelsesparken Xcaret Park, som både er sjov og lærerig. Her er alt fra arkæologiske udgravninger og maya-shows til vandrutsjebaner og floder, du kan svømme i.

Find inspiration til din rejse til Playa del Carmen

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Playa del Carmen.

Interesseret i en rejse til Playa del Carmen?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.