Destination

Det østlige Canada

Historiske byer og smuk natur

Rejser til det østlige Canada

Rejser til det østlige Canada byder på den perfekte kombination af storbyliv, historie og natur. I metropolen Toronto venter skyskrabere, pulserende stemning og store sportskampe med Maple Leafs eller Toronto Raptors. Modsat kan du nyde de mere afslappede, romantiske byer Montreal og Quebec City, som er det mest franske, du finder uden for Frankrig. Det er også i øst, du kan se Niagara Falls og nogle af Canadas smukke landskaber. Det østlige Canada har med andre ord det hele.

Største by :
Toronto
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til det østlige Canada

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til det østlige Canada.

Toronto
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport

Toronto - Canadas største by er som New York i mindre skala. Shop amok, spis mad fra alle verdenshjørner og nyd byens skyline fra toppen af CN Tower. Tilføj lidt Canada i form af poutine og en ishockeykamp, og du vil elske Toronto.

Verdens vidunder, Niagara Falls
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads

Niagara Falls - 2,8 mio. liter vand fosser hvert sekund ud over kanten af Niagara Falls. Det lyder vildt, men det ser endnu vildere ud, når man står lige ved siden af. Niagara Falls er et oplagt stop på en rundrejse i det østlige Canada.

Fyrtårn i Nova Scotia
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Nova Scotia - Naturen i denne canadiske provins er helt uberørt og helt fantastisk. Se de rå kyster med små fiskerbyer og gamle fyrtårne. Tag på hvalsafari, kajaktur eller riverrafting. Nova Scotia vil fortrylle enhver naturelsker.

Quebec city
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Quebec City - Denne lille perle af en by var den første, de franske kolonister grundlagde i 1600-tallet. Gå langs de UNESCO-fredede bymure, og slå dig ned på en fortorvscafé med en café au lait, når du skal hvile benene.

New York skyline
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombirejse

Kombiner med USA - Hvis du vil på en større rundrejse, kan vi anbefale at kombinere det østlige Canada med New England-området eller New York i USA. Det er nemt at krydse grænsen, og der venter mange muligheder lige på den anden side.

Interesseret i en rejse til det østlige Canada?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.