Destination

Florida

Solskinsstaten for hele familien

Rejser til Florida

Når du rejser til Florida, “the Sunshine State”, er du ikke alene sikret sol og varme, men også et overflødighedshorn af oplevelser. Florida har noget for enhver, hvad end du er til daseferie, sightseeing, action eller en god blanding af det hele. Du finder blandt andet verdens største forlystelsesmekka i Orlando, vilde alligatorer i Everglades og berømt byliv i Miami. Afstandene er relativt korte, så du kan nemt kombinere flere oplevelser på din Florida-rejse.

Største by :
Miami
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer
Miami i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Miami - Afslapning på stranden flyder sammen med pulserende byliv i South Beach. Gammel art deco møder moderne højhuse, og cubanere og kendisser lever side om side. Miami er en kæmpe fest, og du er inviteret!

Universal Studios
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Orlando - Hjemsted for Disney World, Universal Studios, Kennedy Space Center og endnu flere… Orlando er verdens forlystelseshovedstad, som du bør besøge, hvis du rejser til Florida med børn eller barnlige sjæle.

Las Olas street i Fort Lauderdale
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Fort Lauderdale - Her finder du en eksklusiv kystby, hvor der ligger skinnende yachter i havnen og gode hoteller på de brede sandstrande. Læg dertil USA’s største shopping outlet, og du har den perfekte ferieby.

Bill Baggs Cape Florida State Park
 Julius Rensch
Julius Rensch
Rejsekonsulent

En hyggelig udflugt - "Tag en tur til Bill Baggs Cape Florida State Park beliggende på Key Biscayne. Parken tilbyder smukke strande, et historisk fyrtårn, og mulighed for kajakroning langs kysten"

Golfbane i Naples
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Luksus Created with Sketch.
Luksus

Naples - Er du glad for at spille golf på ferien, skal du rejse til Floridas golfparadis, Naples. Her er et kæmpe udvalg af baner, som kun ligger en kort køretur fra de skønne strande, som byen også byder på.

Familieferie i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Perfekt familieferie - Florida er ideel, hvis du søger en fed familieferie! Klimaet er behageligt, køreafstandene er overskuelige med børn på bagsædet, og du kan få meget for pengene på en rejse til Florida.

Interesseret i en rejse til Florida?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.