Destination

Florida

Solskinsstaten for hele familien

Rejser til Florida

Når du rejser til Florida, “the Sunshine State”, er du ikke alene sikret sol og varme, men også et overflødighedshorn af oplevelser. Florida har noget for enhver, hvad end du er til daseferie, sightseeing, action eller en god blanding af det hele. Du finder blandt andet verdens største forlystelsesmekka i Orlando, vilde alligatorer i Everglades og berømt byliv i Miami. Afstandene er relativt korte, så du kan nemt kombinere flere oplevelser på din Florida-rejse.

Største by
Miami
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-6 timer
Ring til os på
Miami Beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Miami - Afslapning på stranden flyder sammen med pulserende byliv i South Beach. Gammel art deco møder moderne højhuse, og cubanere og kendisser lever side om side. Miami er en kæmpe fest, og du er inviteret!

Universal Studios
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser

Orlando - Hjemsted for Disney World, Universal Studios, SeaWorld, Kennedy Space Center og endnu flere… Orlando er verdens forlystelseshovedstad, som du bør besøge, hvis du rejser til Florida med børn eller barnlige sjæle.

Key West i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Florida Keys - For enden af Floridas sydspids ligger denne vidunderlige øgruppe. Særligt kendte er Key West og Key Largo, hvor du kan krydre din rejse til Florida med eksotiske strande og caribisk stemning.

Alligator i Everglades
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads

Everglades - Forestil dig en gigantisk sump, hvor tusindvis af alligatorer svømmer rundt mellem siv og mangrovetræer. Det er Everglades National Park - en naturoplevelse, du ikke må snyde dig selv for på din rejse til Florida.

Las Olas street i Fort Lauderdale
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Fort Lauderdale - Her finder du en eksklusiv kystby, hvor der ligger skinnende yachter i havnen og gode hoteller på de brede sandstrande. Læg dertil USA’s største shopping outlet, og du har den perfekte ferieby.

Golfbane i Naples
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naples - Er du glad for at spille golf på ferien, skal du rejse til Floridas golfparadis, Naples. Her er et kæmpe udvalg af baner, som kun ligger en kort køretur fra de skønne strande, som byen også byder på.

Familieferie i Florida
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REJSEKONSULENT

“Florida er ideel, hvis du søger en fed familieferie! Klimaet er behageligt, køreafstandene er overskuelige med børn på bagsædet, og du kan få meget for pengene på en rejse til Florida.”

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

Ring til os på
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig