Nationalpark

Jasper

Bjergtagende natur i Rocky Mountains

Rejser til Jasper National Park

Mere end 11.000 km2 naturlig skønhed. Det er, hvad du får, når du rejser til Jasper National Park i Canada. Den canadiske nationalpark er den største i Rocky Mountains-bjergkæden og en af de smukkeste i verden. Her får du udsigter til himmelstræbende bjergtinder og spejlblanke søer. Og du kan udforske naturen på alle tænkelige måder: til fods, på cykel, i kajak, på hesteryg eller med ski under fødderne. Den sceniske Icefields Parkway forbinder Jasper med Banff National Park i syd, så hvorfor ikke kombinere de to?

Provins :
Alberta
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-8 timer

Vores rejser til Jasper

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Jasper National Park.

Lake Maligne i Jasper
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Lake Maligne - Nåletræerne står rankt helt ned til vandkanten. Vandet er roligt og har et turkisblåt skær. Og ude i søen findes den lille Spirit Island, som ligner noget fra et eventyr. Lake Maligne er et must i Jasper National Park.

SkyTram i Jasper N.P.
 Sanna Thunström
Sanna Thunström
REJSEKONSULENT

På toppen - "Nede fra byen kan du tage Jasper SkyTram op på Whistler Mountain i 2.181 meters højde. Her venter et storslået panorama, og på en klar dag kan du se toppen af Rocky Mountains’ højeste bjerg, Mount Robson, knap 100 km væk."

Athabasca Falls
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Rejsekonsulent

Vandfald - "Besøg Athabasca Falls for at opleve det vilde og imponerende vandfald. Her kan I også finde flere udsigtspunkter, som giver spektakulære udsigter over den omkringliggende natur."

En bjergged i Jasper
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Vilde dyr - Rensdyr, elge, bjørne, bjerggeder og tykhornsfår er nogle af de større dyr, der lever i Jaspers vildmark. Er du opsat på at se dem på din rejse til Jasper National Park, kan du tage på en guidet tur med det som formål.

Icefields Parkway
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Icefields Parkway - Vejen, der forbinder nationalparkerne Jasper og Banff, er en af de smukkeste ture, du kan køre. Den 232 km lange vej snor sig mellem de sneklædte bjerge, og sommetider må du holde for en elg på vejen.

Interesseret i en rejse til Jasper?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.