Nationalpark

Jasper

Bjergtagende natur i Rocky Mountains

Rejser til Jasper National Park

Mere end 11.000 km2 naturlig skønhed. Det er, hvad du får, når du rejser til Jasper National Park i Canada. Den canadiske nationalpark er den største i Rocky Mountains-bjergkæden og en af de smukkeste i verden. Her får du udsigter til himmelstræbende bjergtinder og spejlblanke søer. Og du kan udforske naturen på alle tænkelige måder: til fods, på cykel, i kajak, på hesteryg eller med ski under fødderne. Den sceniske Icefields Parkway forbinder Jasper med Banff National Park i syd, så hvorfor ikke kombinere de to?

Provins :
Alberta
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-8 timer

Vores rejser til Jasper

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Jasper National Park.

Lake Maligne i Jasper
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Lake Maligne - Nåletræerne står rankt helt ned til vandkanten. Vandet er roligt og har et turkisblåt skær. Og ude i søen findes den lille Spirit Island, som ligner noget fra et eventyr. Lake Maligne er et must i Jasper National Park.

SkyTram i Jasper N.P.
Sanna
Sanna Thunström
REJSEKONSULENT

På toppen - "Nede fra byen kan du tage Jasper SkyTram op på Whistler Mountain i 2.181 meters højde. Her venter et storslået panorama, og på en klar dag kan du se toppen af Rocky Mountains’ højeste bjerg, Mount Robson, knap 100 km væk."

En bjergged i Jasper
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Vilde dyr - Rensdyr, elge, bjørne, bjerggeder og tykhornsfår er nogle af de større dyr, der lever i Jaspers vildmark. Er du opsat på at se dem på din rejse til Jasper National Park, kan du tage på en guidet tur med det som formål.

Icefields Parkway
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Icefields Parkway - Vejen, der forbinder nationalparkerne Jasper og Banff, er en af de smukkeste ture, du kan køre. Den 232 km lange vej snor sig mellem de sneklædte bjerge, og sommetider må du holde for en elg på vejen.

Interesseret i en rejse til Jasper?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig