Destination

New Orleans

En unik storby med romantik, mystik og musik

Rejser til New Orleans

New Orleans i Louisiana er en by som ingen anden. NOLA - som byen også kaldes - er et farverigt mix af europæisk og caribisk kultur. Her kan du få musikalske oplevelser, når lokale jazzbands spiller hver aften. Du kan se den romantiske arkitektur i livlige French Quarter. Du kan smage noget af det lækreste mad, USA har at byde på. Og du kan blive fortryllet af en by, hvor voodoo, udklædning og alligator til aftensmad er helt normalt. New Orleans er et must på din rejse til Sydstaterne.

Stat
Louisiana
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-7 timer

Vores rejser til New Orleans

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til New Orleans.

French Quarter
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik

French Quarter - Den evigt livlige bydel med de franskinspirerede huse er synonym med New Orleans. Gå en tur under de smukke balkoner, og du vil møde musikere, spåkoner, hestevogne og gøglere på din vej.

Po poy sandwich
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Soul food - New Orleans er berømt for sin madkultur. Prøv en af de klassiske retter som gumbo (suppe med rejer eller kylling), jambalaya (risret med chorizopølse) eller po-boy (sandwich med dybstegte rejer).

Middag på Mississippi
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads

Middag på Mississippi - New Orleans er kendt for at være skør og vild, men det kan også anbefales at bruge en aften på at tage ud af byen på et dinner jazz cruise. Her får du god mad, mens du nyder udsigten over Mississippi og musikken fra et liveband.

Oak alley
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Oak Alley Plantation - Lidt uden for byen ligger denne sydstatsvilla fra 1837, som er værd at besøge på din rejse til New Orleans. Det er især alléen op til huset, som er speciel med de gamle egetræer, der er vokset sammen foroven.

Spøgelsestur
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Spøgelsestur - Hop med på fascinationen af det overnaturlige på en spøgelsestur efter mørkets frembrud. Her besøger du hjemsøgte huse og kirkegårde og får historier om myrdede hekse og prostituerede, der er genopstået fra de døde.

Interesseret i en rejse til New Orleans?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig