Destination

New Orleans

En unik storby med romantik, mystik og musik

Rejser til New Orleans

New Orleans i Louisiana er en by som ingen anden. NOLA - som byen også kaldes - er et farverigt mix af europæisk og caribisk kultur. Her kan du få musikalske oplevelser, når lokale jazzbands spiller hver aften. Du kan se den romantiske arkitektur i livlige French Quarter. Du kan smage noget af det lækreste mad, USA har at byde på. Og du kan blive fortryllet af en by, hvor voodoo, udklædning og alligator til aftensmad er helt normalt. New Orleans er et must på din rejse til Sydstaterne.

Stat :
Louisiana
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-7 timer

Vores rejser til New Orleans

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til New Orleans.

French Quarter
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik

French Quarter - Den evigt livlige bydel med de franskinspirerede huse er synonym med New Orleans. Gå en tur under de smukke balkoner, og du vil møde musikere, spåkoner, hestevogne og gøglere på din vej.

Po poy sandwich
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Soul food - New Orleans er berømt for sin madkultur. Prøv en af de klassiske retter som gumbo (suppe med rejer eller kylling), jambalaya (risret med chorizopølse) eller po-boy (sandwich med dybstegte rejer).

Det kan du opleve på rejsen

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.

Jazz musiker i New Orleans
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik

Jazz - Genren blev født i New Orleans og fylder stadig meget for byens identitet. Snyd ikke dig selv for en aften på et af de mange spillesteder i Frenchmen Street, hvor talentfulde jazzbands spiller hver aften.

Bourbon street
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Bourbon Street - Den mest berømte gade i New Orleans er kendt for sine vilde nætter, hvor festglade turister og lokale fylder gaden. Her er happy hour, udklædning og musik for alle pengene. Kom om dagen, hvis du rejser med børn.

Middag på Mississippi
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads

Middag på Mississippi - New Orleans er kendt for at være skør og vild, men det kan også anbefales at bruge en aften på at tage ud af byen på et dinner jazz cruise. Her får du god mad, mens du nyder udsigten over Mississippi og musikken fra et liveband.

Sport i Atlanta
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Rejsekonsulent

Sport - “At være i New Orleans til en Saints kamp er en helt unik oplevelse, og efteråret er prime time for hjemmekampe.”

Oak alley
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Oak Alley Plantation - Lidt uden for byen ligger denne sydstatsvilla fra 1837, som er værd at besøge på din rejse til New Orleans. Det er især alléen op til huset, som er speciel med de gamle egetræer, der er vokset sammen foroven.

Interesseret i en rejse til New Orleans?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.