Destination

Hawaii

Fortryllende natur midt i Stillehavet

Rejser til Hawaii

En rejse til Hawaii… Bare klangen af det leder tankerne hen på sandstrande, surfere og eksotiske blomster i håret på hjertevarme lokale. Og det er ikke kun fantasi – Hawaii er alt det og meget mere. Den amerikanske øgruppe består af otte vulkanøer og mere end 100 flere småøer, der ligger ude i Stillehavet. På din rejse til Hawaii kan du besøge en eller flere af de største øer, for eksempel O´ahu, Maui, Kaua´i og Big Island. Øerne har en masse til fælles og er alligevel vidt forskellige, hvilket gør dem perfekte til øhop. Uanset om I ønsker bounty-strande, en aktiv ferie, uberørt natur, surfing og vandsport eller dybdegående historie og kultur, finder I det hele på Hawaii.

Det er også oplagt at kombinere Hawaii med Californien.

Største by :
Honolulu
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-12 timer

Vores rejser til Hawaii

Nedenfor har vi samlet vores bedste bud på rejser til Hawaii. Vi skræddersyr alle vores rejser, så rejseforslagene skal blot ses som inspiration. 

oahu
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombirejse
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

O'ahuHvor strande møder bjerge, og tradition møder moderne livsstil. Fra den vidunderlige strand på Waikiki Beach og North Shores høje vinterbølger, der tiltrækker surfere fra hele verden, til det historiske Pearl Harbor og det ikoniske vulkankrater Diamond Head. Oplev en række aktiviteter som snorkling, surfing, vandreture og helikopterture. 

Big Island
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Big IslandHer venter en natur, I ikke finder magen til andre steder. Træd ind i vulkanernes forunderlige verden i Volcanoes National Park, udforsk de sorte og grønne sandstrande samt imponerende vandfald. Oplev de mægtige Manta Rays under havets overflade, tag på rundtur på nogle af de mange kaffeplantager i Kona og se den enestående stjernehimmel på Mauna Kea Astronomical Observatory.

Maui
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Maui - Glæd jer til de mest fortryllende strande og enestående natur! Følg vejen langs Road to Hana, der byder på mange hårnålesving og smukke vandfald, tag turen op ad Haleakalā-vulkanen eller slå jer ned på en bounty-strand. Mærk adrenalinen pumpe, når I kaster jer ud i surfingens verden, og udnyt den enestående mulighed for at se pukkelhvaler i massevis direkte fra kysten. 

Kauai
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombirejse
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kaua´i - En oase for eventyrlystne sjæle, omgivet af uberørt natur, frodige landskaber, floder og over 200 vandfald. Udforsk Napali Coasts vilde og uberørte kystlinje, berømt fra filmen "Jurassic Park", eller stå ansigt til ansigt med Waimea Canyons imponerende kløfter og farverige dale. Gå på opdagelse i aktiviteter som kajak, zipline, ATV eller mountainbike. 

Hawaii kultur
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Aloha, Hawaii - Bliv ikke overrasket over at blive budt velkommen med en blomsterkrans eller ”Lei,” som den hedder på hawaiiansk. Ordet "Aloha" bruges både som hilsen og farvel. The Spirit of Aloha kommer til udtryk ved venlighed, næstekærlighed, respekt, ydmyghed, og det ligger dybt forankret i hawaiianernes kultur. Hawaiiskjorten er ikke kun forbeholdt turismen og bruges også af de lokale. Blandingen af Hawaiiskjorter, jakkesæt, surfboards, og badetøj udgør en skøn blanding af øernes afslappede stil. 

Hawaii
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Rejsekonsulent

Flotte udsigter - “En helikoptertur byder på fantastisk udsigt over øernes landskab, herunder steder der er utilgængelige på anden vis, som Napali-kysten og Waimea Canyon.”

hula
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Hula shows & Luaus – En meget vigtig del af Hawaiis kultur. Oplev den traditionelle hula-dans, der fortæller historier gennem bevægelser og musik, mens Luaus er en festlig begivenhed med autentisk hawaiiansk mad og underholdning, der giver et indblik i øens kultur og historie. 

Kauai
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombirejse

Klimaet - Med behagelige temperaturer, der spænder fra ca. 20-28 grader, kan I rejse til Hawaii året rundt. 

Inspiration til din rejse til Hawaii

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Hawaii.

Interesseret i en rejse til Hawaii?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål. 

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.