Destination

Hawaii

Fortryllende natur midt i Stillehavet

Rejser til Hawaii

En rejse til Hawaii… Bare klangen af det leder tankerne hen på sandstrande, surfere og eksotiske blomster i håret på hjertevarme lokale. Og det er ikke kun fantasi – Hawaii er alt det og meget mere. Den amerikanske øgruppe består af otte vulkanøer og mere end 100 flere småøer, der ligger ude i Stillehavet. På din rejse til Hawaii kan du besøge en eller flere af de største øer, for eksempel Oahu, Maui og Big Island. Det er også oplagt at kombinere Hawaii med Californien.

Største by
Honolulu
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-12 timer

Vores rejser til Hawaii

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Hawaii. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Waikiki beach på Hawaii
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie

Waikiki Beach - Mange forbinder en rejse til Hawaii med den populære resortby Waikiki Beach. Her er mange dejlige hoteller og en lækker sandstrand fuld af folk, der nyder livet efter den hawaiianske livsfilosofi aloha.

Road to Hana
Flyansvarlig
Herman Nielsen
FLYANSVARLIG

“På Maui bør du afsætte en dag af til at køre "Road to Hana", som er en kendt vej på nordøstkysten. Der er mange hårnålesving, men udsigten over den smukke kystlinje, de frodige skove og skjulte vandfald er fantastisk.”

Pearl Harbor på Hawaii
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Pearl Harbor - Historienørd eller ej, et besøg på Pearl Harbor er et must på din rejse til Hawaii. Flådestationen, der blev angrebet af Japan i 1941, er i dag en mindepark, som fortæller om det skæbnesvangre kapitel i USA’s historie.

Black sand beach på Hawaii, USA
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Strande i flere farver - Hawaii er selvfølgelig kendt for sine mange smukke strande, og som noget særligt kommer de i flere forskellige farver, skabt af den vulkanske aktivitet. På Maui kan venter både Red Sand Beach og Black Sand Beach.

Diamond Head på Hawaiis ø Oahu
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REJSEKONSULENT

“Min bedste oplevelse på Oahu var vandreturen op på det 232 m høje bjerg Diamond Head. Stien kan være lidt trang nogle steder, men du bliver belønnet med en 360 graders udsigt over øen og havet, som er det hele værd.”

Surfers Paradise
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Surfers Paradise - Det er ikke unormalt at se folk gå rundt i byen med et surfbræt under armen - surferkulturen findes overalt. Du kan se professionelle ride på enorme bølger på Oahus nordkyst, eller du kan selv prøve det af på nogle mindre bølger.

Find inspiration til din rejse til Hawaii

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Hawaii.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

Ring til os på
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig