Destination

Hawaii

Fortryllende natur midt i Stillehavet

Rejser til Hawaii

En rejse til Hawaii… Bare klangen af det leder tankerne hen på sandstrande, surfere og eksotiske blomster i håret på hjertevarme lokale. Og det er ikke kun fantasi – Hawaii er alt det og meget mere. Den amerikanske øgruppe består af otte vulkanøer og mere end 100 flere småøer, der ligger ude i Stillehavet. På din rejse til Hawaii kan du besøge en eller flere af de største øer, for eksempel Oahu, Maui og Big Island. Det er også oplagt at kombinere Hawaii med Californien.

Største by :
Honolulu
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-12 timer

Vores rejser til Hawaii

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Hawaii.

Waikiki beach på Hawaii
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Waikiki Beach - Mange forbinder en rejse til Hawaii med den populære resortby Waikiki Beach. Her er mange dejlige hoteller og en lækker sandstrand fuld af folk, der nyder livet efter den hawaiianske livsfilosofi aloha.

Road to Hana
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Road to Hana - På Maui bør du afsætte en dag af til at køre "Road to Hana", som er en kendt vej på nordøstkysten. Der er mange hårnålesving, men udsigten over den smukke kystlinje, de frodige skove og skjulte vandfald er fantastisk.

Diamond Head på Hawaiis ø Oahu
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Diamond Head - På Oahu kan det anbefales at tage vandreturen op på det 232 m høje bjerg Diamond Head tæt på Waikiki. Stien kan være lidt trang nogle steder, men du bliver belønnet med en 360 graders udsigt over øen og havet, som er det hele værd.

Surfers Paradise
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Surfers Paradise - Det er ikke unormalt at se folk gå rundt i byen med et surfbræt under armen - surferkulturen findes overalt. Du kan se professionelle ride på enorme bølger på Oahus nordkyst, eller du kan selv prøve det af på nogle mindre bølger.

Inspiration til din rejse til Hawaii

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Hawaii.

Interesseret i en rejse til Hawaii?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig