Destination

Hawaii

Fortryllende natur midt i Stillehavet

Rejser til Hawaii

En rejse til Hawaii… Bare klangen af det leder tankerne hen på sandstrande, surfere og eksotiske blomster i håret på hjertevarme lokale. Og det er ikke kun fantasi – Hawaii er alt det og meget mere. Den amerikanske øgruppe består af otte vulkanøer og mere end 100 flere småøer, der ligger ude i Stillehavet. På din rejse til Hawaii kan du besøge en eller flere af de største øer, for eksempel Oahu, Maui og Big Island. Det er også oplagt at kombinere Hawaii med Californien.

Største by
Honolulu
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-12 timer
Waikiki beach på Hawaii
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie

Waikiki Beach - Mange forbinder en rejse til Hawaii med den populære resortby Waikiki Beach. Her er mange dejlige hoteller og en lækker sandstrand fuld af folk, der nyder livet efter den hawaiianske livsfilosofi aloha.

Road to Hana
Flyansvarlig
Herman Nielsen
FLYANSVARLIG

Road to Hana - “På Maui bør du afsætte en dag af til at køre "Road to Hana", som er en kendt vej på nordøstkysten. Der er mange hårnålesving, men udsigten over den smukke kystlinje, de frodige skove og skjulte vandfald er fantastisk.”

Diamond Head på Hawaiis ø Oahu
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
REJSEKONSULENT

Diamond Head - “Min bedste oplevelse på Oahu var vandreturen op på det 232 m høje bjerg Diamond Head. Stien kan være lidt trang nogle steder, men du bliver belønnet med en 360 graders udsigt over øen og havet, som er det hele værd.”

Surfers Paradise
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Surfers Paradise - Det er ikke unormalt at se folk gå rundt i byen med et surfbræt under armen - surferkulturen findes overalt. Du kan se professionelle ride på enorme bølger på Oahus nordkyst, eller du kan selv prøve det af på nogle mindre bølger.