Destination

Washington D.C.

Magt, monumenter og museer

Rejser til Washington D.C.

En rejse til Washington D.C. er et must for enhver med interesse for historie og politik. Og selv hvis det ikke er dig, er USA’s smukke hovedstad en fornøjelse alligevel. Byens huse er lave, parkerne er grønne, og du kan udforske dens charmerende gader på cykel. Glæd dig til at se Det Hvide Hus, Kongressen på Capitol Hill og de historiske monumenter i National Mall. Men du bør næsten også håbe på regnvejr, for der findes ikke en by med så mange museer i absolut topklasse som Washington D.C. Besøg storbyen på en rundrejse på USA's østkyst.

Stat :
District of Columbia
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Washington D.C.

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Washington D.C.

The White House, verdens mest kendte hus
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Det Hvide Hus - Verdens mest kendte hus er et must see på enhver rejse til Washington D.C. Det Hvide Hus er vist på utallige film og tv-serier, og selvom du næppe bliver inviteret indenfor, bør du tage forbi og se det udefra.

Capitol Hill i Washington D.C.
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Capitol Hill - Kongressen i USA er stedet, hvor den lovgivende magt holder til. Både udefra og indefra udstråler den pompøse bygning power. Tag en guidet tur for at se de smukke detaljer, der gemmer sig under den enorme, hvide kuppel.

Tag cyklen rundt i Washington
Anders Pedersen
Anders Pedersen
Rejsekonsulent

Sightseeing på cykel - “En rejse til Washington D.C. adskiller sig fra mange andre amerikanske storbyferier, da du faktisk kan gå og cykle rundt. Det er især hyggeligt at cykle, fordi du kan komme vidt omkring og se en masse uden at sidde i en turistbus.”

Rejser til Washington D.C.
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Pink forår - Hvis du har chancen for at rejse til Washington D.C. i foråret, skal du gribe den. Foruden de permanente seværdigheder er hovedstaden værd at besøge for det imponerende syn af kirsebærtræerne i fuldt flor.

Interesseret i en rejse til Washington D.C.?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig