Destination

De Vestindiske Øer

Tropisk luksus og dansk historie

Rejser til De Vestindiske Øer

På en rejse til De Vestindiske Øer - også kaldet Jomfruøerne - får du en eksotisk badeferie i den tidligere koloni Dansk Vestindien. De tre øer St. Croix, St. Thomas og St. John i Caribien var under dansk herredømme indtil 1917, og du kan stadig se mange spor fra den tid. Samtidig kan du slappe af på de smukkeste strande, snorkle blandt tropiske fisk og nyde den caribiske stemning, der er meget langt fra Danmark. Vi anbefaler at tage på ø-hop for at få mest ud af din rejse til De Vestindiske Øer.

Hovedstad :
Charlotte Amalie
Ideelt rejsetidspunkt :
December - juni
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til De Vestindiske Øer

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til De Vestindiske Øer.

Ø-hop
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombirejse
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Ø-hop - Hvis du rejser til De Vestindiske Øer i længere tid, bør du helt klart se alle tre øer.

St. Croix
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Christiansted - De fleste historiske levn finder du i Christiansted, som er den største by på St. Croix. Her er mange velbevarede bygninger fra kolonitiden, blandt andet Government House og det gule fort Christiansværn.

Virgin Islands National Park
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Rejsekonsulent

St. John - “En stor del af St. John er dækket af Virgin Islands National Park, og der er flere vandrestier, der fører dig gennem uberørt regnskov og til udsigtspunkter som Ram Head.”

Plantager
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Plantage-livet - På Estate Whim Museum på St. Croix kan du se en sukkerplantage fra kolonitiden. Få et indblik i, hvordan slaverne knoklede, mens plantageejerne tjente stort på at fragte sukker hjem til Danmark.

Koralrev
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Buck Island - En kort sejltur nord for St. Croix ligger snorkel-paradiset Buck Island. Den lille, ubeboede ø er omgivet af smukke koraller, hvor der svømmer farverige fisk i tusindvis. Tag en bådtur derud, og nyd showet under vand.

Interesseret i en rejse til De Vestindiske Øer?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.