Destination

De Vestindiske Øer

Tropisk luksus og dansk historie

Rejser til De Vestindiske Øer

På en rejse til De Vestindiske Øer - også kaldet Jomfruøerne - får du en eksotisk badeferie i den tidligere koloni Dansk Vestindien. De tre øer St. Croix, St. Thomas og St. John i Caribien var under dansk herredømme indtil 1917, og du kan stadig se mange spor fra den tid. Samtidig kan du slappe af på de smukkeste strande, snorkle blandt tropiske fisk og nyde den caribiske stemning, der er meget langt fra Danmark. Vi anbefaler at tage på ø-hop for at få mest ud af din rejse til De Vestindiske Øer.

Hovedstad
Charlotte Amalie
Ideelt rejsetidspunkt
December - juni
Tidsforskel
-6 timer
Charlotte Amalie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Charlotte Amalie - Den største by på St. Thomas er opkaldt efter den danske dronning, og du kan stadig se danske vejnavne. I dag er byen bedst kendt for at have toldfri shopping til dem, der kommer på et krydstogt til De Vestindiske Øer.

St. Croix
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Christiansted - De fleste historiske levn finder du i Christiansted, som er den største by på St. Croix. Her er mange velbevarede bygninger fra kolonitiden, blandt andet Peter von Scholtens palæ og det gule fort Christiansværn.

Plantager
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Plantage-livet - På Estate Whim Museum på St. Croix kan du se en sukkerplantage fra kolonitiden. Få et indblik i, hvordan slaverne knoklede, mens plantageejerne tjente stort på at fragte sukker hjem til Danmark.

Koralrev
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Buck Island - En kort sejltur nord for St. Croix ligger snorkel-paradiset Buck Island. Den lille, ubeboede ø er omgivet af smukke koraller, hvor der svømmer farverige fisk i tusindvis. Tag en bådtur derud, og nyd showet under vand.

Find inspiration til din rejse til De Vestindiske Øer

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til De Vestindiske Øer.