Nationalpark

Death Valley

Oplev ekstremerne i dødens dal

Rejser til Death Valley

Death Valley National Park i Californien antyder bare ved sit navn, at den er barsk, tør og ja, nærmest død. Død er den bestemt ikke, men du finder de tørreste områder, de højeste temperaturer og det laveste punkt i USA. Det er ganske enkelt nogle helt unikke naturfænomener, du kan opleve i Death Valley, og landskabet er faktisk enormt smukt med sine høje bjerge, bløde sandbanker og vilde ørkenplanter. Derfor anbefaler vi et stop her på en rundrejse i Californien – bare husk vand.

Stat :
Californien
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-9 timer

Vores rejser til Death Valley

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Death Valley.

Death Valley
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Ekstrem varme - Death Valley er blandt andet kendt for at være det sted på jorden, hvor den højeste temperatur nogensinde er målt. Det skete i 1913, hvor termometeret viste 57 grader. Så varmt har det ikke været siden, men den kan godt ramme de 50 om sommeren. 

Find inspiration til din rejse til Death Valley

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Death Valley.

Interesseret i en rejse til Death Valley?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.