Nationalpark

Death Valley

Oplev ekstremerne i dødens dal

Rejser til Death Valley

Death Valley National Park i Californien antyder bare ved sit navn, at den er barsk, tør og ja, nærmest død. Død er den bestemt ikke, men du finder de tørreste områder, de højeste temperaturer og det laveste punkt i USA. Det er ganske enkelt nogle helt unikke naturfænomener, du kan opleve i Death Valley, og landskabet er faktisk enormt smukt med sine høje bjerge, bløde sandbanker og vilde ørkenplanter. Derfor anbefaler vi et stop her på en rundrejse i Californien – bare husk vand.

Stat :
Californien
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-9 timer
Death Valley
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Ekstrem varme - Death Valley er blandt andet kendt for at være det sted på jorden, hvor den højeste temperatur nogensinde er målt. Det skete i 1913, hvor termometeret viste 57 grader. Så varmt har det ikke været siden, men den kan godt ramme de 50 om sommeren. 

Find inspiration til din rejse til Death Valley

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Death Valley.

Interesseret i en rejse til Death Valley?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig