BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Florida

Forlystelser og feriefred i caribisk tempo

Rejser til Florida

Få alt fra action til afslapning i Solskinsstaten

Når du rejser til Florida, “the Sunshine State”, er du ikke alene sikret sol og varme, men også et overflødighedshorn af oplevelser. Florida har noget for enhver, hvad end du er til daseferie på skønne strande, sightseeing, action eller en god blanding af det hele.

Du finder blandt andet verdens største forlystelsesmekka i Orlando, vilde alligatorer i Everglades’ sump, farverigt byliv i Miami og caribisk stemning i Key West helt mod syd. Heldigvis ligger det hele inden for køreafstand, så du kan nemt kombinere din Florida-rejse uden at gå på kompromis med oplevelserne.

Fakta om Florida

Indbyggertal: 18,5 mio.
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Florida

Udsigt over Miami beach i Florida

Miami – storby og strand i festlig forening

Kultbyen Miami skal opleves med egne øjne og er helt oplagt at besøge på en rejse til Florida. Her flyder afslappende dage på stranden sammen med pulserende byliv på Ocean Drive. Her møder gammel art deco-arkitektur moderne højhuse. Her lever cubanske immigranter og kendisser side om side. Miami er en kæmpe fest, og du er inviteret!

Læs mere om Miami

Forlystelsesparken Universal Studios i Orlando, Florida

Orlando – forlystelser i lange baner

I det centrale Florida finder du Orlando, som er kendt som den største forlystelseshovedstad i verden. Her ligger Disney World Resort, SeaWorld, Universal Orlando Resort, Kennedy Space Center og mange flere forlystelsesparker, som kan glæde de legesyge og adrenalinhungrende i alle aldre. Man kan bruge hele ferien i de mange parker eller besøge sin favorit på en dagstur.

Læs mere om Orlando

Luksusvillaer langs kanalen i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale – luksuriøst ferieparadis

Fort Lauderdale er det perfekte sted at tage på badeferie i USA, både for unge på udkig efter fest og for gamle på udkig efter ro. Her finder du en eksklusiv havneby, der ikke kun lægger vand til tusindvis af skinnende yachter, men også lange, brede sandstrande med høje palmer og hoteller og huse, der kan opfylde enhver drøm om den perfekte ferie.

Læs mere om Fort Lauderdale

Solnedgang i Key West

Florida Keys – USA’s Caribien

For enden af Floridas sydspids fortsætter vejen ud i vandet. Det er den berømte Overseas Highway, der forbinder de mange små øer, der ligger som perler på en snor og udgør Florida Keys. Særligt kendte er øerne Key West og Key Largo, hvor du kan krydre din rejse til Florida med caribisk stemning og badeferie i unikke, eksotiske omgivelser.

Læs mere om Florida Keys

Alligatore i Everglades nationalpark

Naples – golf og alligatorer

Naples er endnu et virkelig godt bud på en badeferiedestination i solbeskinnede Florida. Den er en mindre by med en mindre by-stemning, men med klassisk arkitektur, stilfulde restauranter og smukke strande. Og så er den paradis for golfentusiaster med hundredvis af golfbaner i området. Naples er også et godt udgangspunkt for at besøge den kendte Everglades National Park.

Læs mere om Naples

Åbn filter
Luk filter

VEJRET I FLORIDA (udvalgte byer)

Miami

Key West

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.