Destination

Californien

Staten, der har det hele

Rejser til Californien

Kom bag kulissen i den glamourøse filmby Hollywood, hop på sporvognen i unikke San Francisco, bliv blæst bagover af Yosemites storslåede natur… og meget, meget mere på rejser til Californien. "The Golden State" er ikke USA's mest populære stat for ingenting. Den har uendeligt meget at byde på og egner sig perfekt til en kør selv-ferie, hvor du kan nå omkring alle de største højdepunkter eller dvæle ved nogle få i dit eget tempo.

Største by :
Los Angeles
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-9 timer
RING TIL OS PÅ
Superhelte i Los Angeles
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Los Angeles - En rejse til Californien er ikke komplet uden et besøg i drømmenes by, Los Angeles. Cruise forbi Hollywood-skiltet, kig efter stjerner på Walk of Fame og oplev stemningen på Venice Beach.

San Francisco
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

San Francisco - Med sine stejle gader, gamle sporvogne, enorme mangfoldighed og den ikoniske Golden Gate Bridge minder San Francisco ikke om nogen anden by i USA. Den må du ikke misse, når du rejser til Californien.

Disneyland
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

Disneyland - Både børn og voksne bliver imponerede, når de træder ind i den magiske verden af Disney-figurer, 5D-forlystelser og rutsjebaner. På en familierejse til Californien er et besøg ikke til at komme udenom.

Grand Canyon
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Rejsekonsulent

Tæt på Grand Canyon - “Jeg kan kun anbefale, at du kombinerer din rejse til Californien med en tur over grænsen til nabostaten Arizona, hvor du kan se Grand Canyon. Det samme gælder for Las Vegas i nabostaten Nevada.”

Interesseret i en rejse til Californien?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.