Destination

Californien

Staten, der har det hele

Rejser til Californien

Kom bag kulissen i den glamourøse filmby Hollywood, hop på sporvognen i unikke San Francisco, bliv blæst bagover af Yosemites storslåede natur… og meget, meget mere på rejser til Californien. "The Golden State" er ikke USA's mest populære stat for ingenting. Den har uendeligt meget at byde på og egner sig perfekt til en kør selv-ferie, hvor du kan nå omkring alle de største højdepunkter eller dvæle ved nogle få i dit eget tempo.

Største by
Los Angeles
Ideelt rejsetidspunkt
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel
-9 timer
RING TIL OS PÅ
Superhelte i Los Angeles
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Los Angeles - En rejse til Californien er ikke komplet uden et besøg i drømmenes by, Los Angeles. Cruise forbi Hollywood-skiltet, kig efter stjerner på Walk of Fame og oplev stemningen på Venice Beach.

San Francisco
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see

San Francisco - Med sine stejle gader, gamle sporvogne, enorme mangfoldighed og den ikoniske Golden Gate Bridge minder San Francisco ikke om nogen anden by i USA. Den må du ikke misse, når du rejser til Californien.

San Diego
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

San Diego - Det sydlige Californien har Vestkystens lækreste strande, så hvis der skal være tid til afslapning på ferien, er San Diego oplagt. Desuden kan du besøge Legoland, SeaWorld og den verdensberømte San Diego Zoo.

Grand Canyon
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
REJSEKONSULENT

Tæt på Grand Canyon - “Jeg kan kun anbefale, at du kombinerer din rejse til Californien med en tur over grænsen til nabostaten Arizona, hvor du kan se Grand Canyon. Det samme gælder for Las Vegas i nabostaten Nevada.”