Destination

Østkysten i USA

Idylliske landsbyer og verdenskendte metropoler

Rejser til Østkysten i USA

På den anden side af Atlanten venter USA’s østkyst med sine imponerende skylines og smukke kyststrækninger. New York er hovedattraktionen, men byen, der aldrig sover, er ikke den eneste grund til at rejse til Østkysten i USA. Du kan kombinere med andre enestående metropoler som Washington D.C., Boston og Philadelphia. Eller hvad med en kør selv-ferie i New England-området og det nordøstlige USA, hvor du kan se de overvældende Niagara Falls, bjerglandskaber i alle farver og idylliske kystbyer, der serverer verdens bedste hummer?

Største by :
New York
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer
Rejs til New York i USA
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

New York - Har du aldrig været i New York? Så glæd dig til ikoniske attraktioner og et pulserende liv, som ingen anden by kan matche. Har du været der før? Så er der stadig meget at se - New York overrasker hver gang!

Verdens vidunder, Niagara Falls
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads

Niagara Falls - På grænsen mellem Canada og den amerikanske stat New York bruser de enorme vandfald Niagara Falls. Det er et af de største naturfænomener i Nordamerika og oplagt at opleve på en rejse til Østkysten i USA.

Hovedstaden i USA - Washington D.C.
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Washington D.C. - USA’s hovedstad og verdens magtcentrum er et must på en rundrejse i det østlige USA. Her kan du se berømte institutioner som Det Hvide Hus og U.S. Capitol, og du kan besøge nogle af verdens bedste museer.

Philadelphia by
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Philadelphia - Det var her, den amerikanske uafhængighed blev annonceret og landets forfatning underskrevet. Derfor er byen et must for enhver historienørd. Andre kan glæde sig til en Philly cheesesteak, momsfri shopping og “Rocky Steps”.

Pensacola beach i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombirejse

Florida - Hvis du vil have sol og strand på din rejse til Østkysten i USA, er Florida stedet. “The Sunshine State” i sydøst har fantastiske sandstrande, attraktive feriebyer, store forlystelsesparker og et varmt klima året rundt.

Interesseret i en rejse til Østkysten?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.