Nationalpark

Yellowstone

Spruttende gejsere og vilde bisonokser

Rejser til Yellowstone National Park

En rejse til Yellowstone National Park ligner mere fantasi end virkelighed. I én del af parken kan du se boblende bassiner, spruttende mudderhuller og dampende varme kilder, uanset hvor du kigger hen. I en anden del kan du vandre med storslåede udsigter til høje vandfald og rå klipper. Og på de åbne sletter kan du se horder af bisonokser græsse i det fri. Planlægger du en kør selv-ferie i Midtvesten, kan det anbefales at indlægge nogle dage i Yellowstone på ruten.

Stater :
Wyoming, Montana og Idaho
Ideelt rejsetidspunkt :
Maj - september
Tidsforskel :
-8 timer

Vores rejser til Yellowstone National Park

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Yellowstone National Park.

Old Faithful
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Old Faithful - I Yellowstones Geyser Country kan du se over 200 gejsere på fire km2. Den mest kendte er Old Faithful, som skyder vand 55 m op i luften. Det sker - meget præcist - hvert 91. minut, så sørg for at time dit besøg.

Prismatic Spring
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Prismatic Spring - En anden uundgåelig attraktion i Yellowstone er parkens største kilde, Prismatic Spring. Synet af de regnbuefarvede ringe i vandet og de varme dampe over den 112 meter brede kilde er helt magisk.

Kør rundt i Yellowstone
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Grand Loop Road - “Du kan se alle parkens flotteste steder i nærheden af den 8-tals-formede vej Grand Loop Road, der kører gennem Yellowstone. Det er en god måde at opleve mest muligt, men afsæt et par dage for at få det hele med.”

Find inspiration til din rejse til Yellowstone National Park

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Yellowstone National Park.

Interesseret i en rejse til Yellowstone?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.