Nationalpark

Yellowstone

Spruttende gejsere og vilde bisonokser

Rejser til Yellowstone National Park

En rejse til Yellowstone National Park ligner mere fantasi end virkelighed. Nationalparken er fuld af enestående natur. I én del af parken kan du se boblende bassiner, spruttende mudderhuller og dampende varme kilder, uanset hvor du kigger hen. I en anden del kan du vandre med storslåede udsigter til høje vandfald og rå klipper. Og på de åbne sletter kan du se horder af bisonokser græsse i det fri. Planlægger du en kør selv-ferie i Midtvesten eller Vestkysten i USA, kan det anbefales at indlægge nogle dage i Yellowstone på ruten.

Stater
Wyoming, Montana og Idaho
Ideelt rejsetidspunkt
Maj - september
Tidsforskel
-8 timer
Old Faithful
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Old Faithful - I Yellowstones Geyser Country kan du se over 200 gejsere på fire km2. Den mest kendte er Old Faithful, som skyder vand 55 m op i luften. Det sker - meget præcist - hvert 91. minut, så sørg for at time dit besøg.

Amerikas Serengeti
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Amerikas Serengeti - Lamar Valley kaldes “Amerikas Serengeti” på grund af de mange bisonokser, ulve, grizzlybjørne, bukke og wapitihjorte, der lever i dalen. Her er vandrestier, hvorfra du kan se de imponerende væsener.

Vandfaldet Lower Falls
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Vandretur med udsigt - Snør vandreskoene, og udforsk de gode vandrestier, der forbinder flere udsigtsposter ved Grand Canyon. Herfra kan du se parkens smukke vandfald Upper Falls på 33 m og Lower Falls på 94 m, der vælter ned i floden.

Prismatic Spring
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Prismatic Spring - En anden uundgåelig attraktion i Yellowstone er parkens største kilde, Prismatic Spring. Synet af de regnbuefarvede ringe i vandet og de varme dampe over den 112 meter brede kilde er helt magisk.

Kør rundt i Yellowstone
Adam
Adam Karlsson
REJSEKONSULENT

“Du kan se alle parkens flotteste steder i nærheden af den 8-tals-formede vej Grand Loop Road, der kører gennem Yellowstone. Det er en god måde at opleve mest muligt, men afsæt et par dage for at få det hele med.”

Find inspiration til din rejse til Yellowstone National Park

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Yellowstone National Park.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

Ring til os på
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig