Destination

Bahamas

En perlerække af 700 bounty-øer

Rejser til Bahamas

Bahamas er en eksotisk øgruppe bestående af omkring 700 småøer, der ligger i forlængelse af hinanden ud fra Floridas sydøstkyst. Sandet er kridhvidt, vandet er helt klart, og under havoverfladen svømmer farvestrålende fisk. Kombineret med det store udvalg af hoteller og aktiviteter har Bahamas de ideelle rammer for en ekstraordinær badeferie i Caribien - for nygifte eller for hele familien. Det er oplagt at tage på et kort cruise fra Miami, men du kan også rejse til Bahamas på en længere ferie.

Hovedstad
Nassau
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-6 timer

Vores rejser til Bahamas

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Bahamas. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Stocking Island
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Exuma Islands - Midt i Bahamas ligger en række af 365 småøer, der kaldes Exuma Islands og har nogle af Caribiens flotteste strande. De fleste af dem kan du kun sejle til, hvilket blot forstærker bounty-oplevelsen ved at bo på dem.

Nassau
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Nassau - Når du rejser til Bahamas, vil du ofte lande i hovedstaden Nassau på øen New Providence. Her kan du se store krydstogtskibe i havnen og gå en tur i byen. Her er momsfri shopping, så du kan gøre dig et kup i hovedgaden.

Dykning på Bahamas
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Husk dykkerbriller - Bahamas har det klareste havvand i verden, hvilket gør øgruppen til en sublim dykker- og snorkeldestination. Er du modig, kan du svømme med hajer. Ellers kan du holde dig til fisk i alle regnbuens farver.

Miami i Florida
Andreas
Andreas Larsen
REJSEKONSULENT

Mix med Florida - “Overvejer du en familieferie til Bahamas, ville jeg kombinere med Florida for at få mest muligt ud af den lange rejse. Paradisøerne ligger kun en kort flyvetur fra Miami, så du kan nemt få det bedste fra to verdener.”

Find inspiration til din rejse Bahamas

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Bahamas.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig