Destination

Bahamas

En perlerække af 700 bounty-øer

Rejser til Bahamas

Bahamas er en eksotisk øgruppe bestående af omkring 700 småøer, der ligger i forlængelse af hinanden ud fra Floridas sydøstkyst. Sandet er kridhvidt, vandet er helt klart, og under havoverfladen svømmer farvestrålende fisk. Kombineret med det store udvalg af hoteller og aktiviteter har Bahamas de ideelle rammer for en ekstraordinær badeferie i Caribien - for nygifte eller for hele familien. Det er oplagt at tage på et kort cruise fra Miami, men du kan også rejse til Bahamas på en længere ferie.

Hovedstad :
Nassau
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Bahamas

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Bahamas.

Stocking Island
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Exuma Islands - Midt i Bahamas ligger en række af 365 småøer, der kaldes Exuma Islands og har nogle af Caribiens flotteste strande. De fleste af dem kan du kun sejle til, hvilket blot forstærker bounty-oplevelsen ved at bo på dem.

Nassau
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Nassau - Når du rejser til Bahamas, vil du ofte lande i hovedstaden Nassau på øen New Providence. Her kan du se store krydstogtskibe i havnen og gå en tur i byen. Her er momsfri shopping, så du kan gøre dig et kup i hovedgaden.

Dykning på Bahamas
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv

Husk dykkerbriller - Bahamas har det klareste havvand i verden, hvilket gør øgruppen til en sublim dykker- og snorkeldestination. Er du modig, kan du svømme med hajer. Ellers kan du holde dig til fisk i alle regnbuens farver.

Hummer
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Rejsekonsulent

Madmekka - “Gå ikke glip af det lokale køkken, herunder conch-fritters, grillet hummer og den berømte Bahamanske Rock Lobster.”

Miami i Florida
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Kombirejse Created with Sketch.
Kombirejse

Mix med Florida - Overvejer du en familieferie til Bahamas, så hvorfor ikke kombinere med Florida for at få mest muligt ud af den lange rejse. Paradisøerne ligger kun en kort flyvetur fra Miami, så du kan nemt få det bedste fra to verdener.

Interesseret i en rejse til Bahamas?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.