Nationalpark

Bryce Canyon

Utahs unikke landskab af “hoodoos”

Rejser til Bryce Canyon

Bryce Canyon National Park i det sydlige Utah er en mindre nationalpark, som byder på nogle helt unikke klippeformationer. Forestil dig sandslotlignende klippesøjler, der står tæt sammen, så langt øjet rækker. Disse kaldes “hoodoos”, og Bryce Canyon er berømt for at have verdens største koncentration af dem. De sjove klippesøjler kan opleves fra forskellige vinkler ved parkens berømte udsigtspunkter. Bryce Canyon er oplagt at besøge på en rundrejse i det vestlige USA og kan fint opleves på en enkelt dag.

Stat
Utah
Ideelt rejsetidspunkt
Hele året
Tidsforskel
-8 timer

Vores rejser til Bryce Canyon

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Bryce Canyon. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Bryce Canyon
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naturens amfiteater - Trods navnet er Bryce Canyon ikke en kløft. Nationalparken dækker over en række naturlige “amfiteatre”, der ligger langs et 29 km langt plateau. Det mest berømte er Bryce Amphitheater, som ligger i begyndelsen af parken. Det skal ses!

Scenic drive i Bryce Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hop on, hop off - Gennem den lange, smalle nationalpark går den eneste vej i parken, Bryce Canyon Scenic Drive. Fra maj til oktober kører der gratis shuttlebusser frem og tilbage på vejen, så du kan hoppe af og på, som du vil.

The Rim Trail
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

The Rim Trail - Vil du hellere være lidt aktiv på din rejse, kan du tage vandrestien The Rim Trail på lidt under 9 km. Den forbinder de mest populære udsigtspunkter til fods frem for at køre i bil eller shuttlebus.

Navajo loop
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Navajo Loop Trail - På dette trek går du fra Sunset Point ned i “kløften” på en sti, der kommer forbi de mest specielle hoodoos. De har navne som Wall Street, Twin Bridges og Thor’s Hammer - du kan selv prøve at gætte hvorfor.

Cowboy
Anders
Anders Pedersen
REJSEKONSULENT

“Efter en aktiv dag i nationalparken kan jeg anbefale at forkæle dig selv med en middag på Ebenezer’s Barn & Grill. De serverer solid barbeque-mad, mens ægte cowboys underholder med et western-show.”

Find inspiration til din rejse til Bryce Canyon

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Bryce Canyon.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

Ring til os på
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig