Nationalpark

Bryce Canyon

Utahs unikke landskab af “hoodoos”

Rejser til Bryce Canyon

Bryce Canyon National Park i det sydlige Utah er en mindre nationalpark, som byder på nogle helt unikke klippeformationer. Forestil dig sandslotlignende klippesøjler, der står tæt sammen, så langt øjet rækker. Disse kaldes “hoodoos”, og Bryce Canyon er berømt for at have verdens største koncentration af dem. De sjove klippesøjler kan opleves fra forskellige vinkler ved parkens berømte udsigtspunkter. Bryce Canyon er oplagt at besøge på en rundrejse i det vestlige USA og kan fint opleves på en enkelt dag.

Stat :
Utah
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-8 timer

Vores rejser til Bryce Canyon

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Bryce Canyon.

Bryce Canyon
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naturens amfiteater - Trods navnet er Bryce Canyon ikke en kløft. Nationalparken dækker over en række naturlige “amfiteatre”, der ligger langs et 29 km langt plateau. Det mest berømte er Bryce Amphitheater, som ligger i begyndelsen af parken. Det skal ses!

Scenic drive i Bryce Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Hop on, hop off - Gennem den lange, smalle nationalpark går den eneste vej i parken, Bryce Canyon Scenic Drive. Fra maj til oktober kører der gratis shuttlebusser frem og tilbage på vejen, så du kan hoppe af og på, som du vil.

Navajo loop
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Navajo Loop Trail - På dette trek går du fra Sunset Point ned i “kløften” på en sti, der kommer forbi de mest specielle hoodoos. De har navne som Wall Street, Twin Bridges og Thor’s Hammer - du kan selv prøve at gætte hvorfor.

Cowboy
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Cowboys og BBQ - Efter en aktiv dag i nationalparken kan vi anbefale at forkæle dig selv med en middag på Ebenezer’s Barn & Grill. De serverer solid barbeque-mad, mens ægte cowboys underholder med et western-show.

Find inspiration til din rejse til Bryce Canyon

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Bryce Canyon.

Interesseret i en rejse til Bryce Canyon?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.