Destination

Boston

En storby fuld af studerende og sportsfreaks

Rejser til Boston

Byen står ofte i skyggen af New York, men på en rejse til Boston kan du få det bedste af storbylivet uden den kaotiske stemning. Boston er en fodgængervenlig by med masser af kultur, historie og en europæisk stemning. Her kan du besøge det prestigefyldte Harvard University, opleve en NFL-kamp med Patriots, spise lækre skaldyr på hyggelige restauranter og gå i sporene på Den Amerikanske Revolution. Boston er USA’s ældste by, men på ingen måde forældet! Besøg den på en rundrejse på Østkysten i USA.

Stat :
Massachusetts
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Boston

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Boston.

Freedom trail i Boston
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Freedom Trail - Det var i Boston, Den Amerikanske Revolution foregik i 1700-tallet. Rejs tilbage i tiden på den gratis gåtur gennem byen, Freedom Trail. På vejen ser du kirker, gravsteder og vigtige bygninger som Old State House.

Hyggelig Back Bay-område i Boston
 Julius Rensch
Julius Rensch
Rejsekonsulent

Back Bay - “Gå ikke glip af den charmerende bydel Back Bay, når du rejser til Boston. Her er en nærmest fransk stemning med sofistikerede butikker og fortovscaféer i de hyggelige gader. Og så kan du shoppe igennem på Newbury Street.”

Cape Cod i Boston
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads

Cape Cod - Fra Boston kan du nemt besøge den idylliske halvø Cape Cod og få en klassisk East Coast scenery-oplevelse på rejsen. Nyd en dag på en af de fine badestrande, og spis en friskfanget frokost i en af de små fiskerbyer.

Interesseret i en rejse til Boston?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.