Destination

Caribien

Palmestrande og salsarytmer

Rejser til Caribien

Når du rejser til Caribien, får du en ferie udover det sædvanlige. Uanset hvilken tropeø du vælger, er Caribien det perfekte tilflugtssted, når du drømmer om sol og varme i eksotiske omgivelser. Men de mange paradisøer, der ligger i Det Caribiske Hav, byder på meget mere end det: Du kan ryge cubanske cigarer, svømme med havskildpadder eller se, hvor Christoffer Columbus gik i land, da han opdagede “Den Nye Verden”. Om du søger natur, kultur eller bare ren luksus, fås det på en rejse til Caribien.

Største by :
Santo Domingo (Den Dominikanske Republik)
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-5 til -6 timer
Bahamas
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Bahamas - Omkring 700 småøer, der alle er velsignet med kridhvidt sand og det klareste vand, udgør østaten Bahamas. De smukke strande og den korte afstand til Florida har gjort Bahamas til en populær feriedestination.

Inspiration til din rejse til Caribien

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Caribien.

Interesseret i en rejse til Caribien?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig