Destination

Caribien

Palmestrande og salsarytmer

Rejser til Caribien

Når du rejser til Caribien, får du en ferie udover det sædvanlige. Uanset hvilken tropeø du vælger, er Caribien det perfekte tilflugtssted, når du drømmer om sol og varme i eksotiske omgivelser. Men de mange paradisøer, der ligger i Det Caribiske Hav, byder på meget mere end det: Du kan ryge cubanske cigarer, svømme med havskildpadder eller se, hvor Christoffer Columbus gik i land, da han opdagede “Den Nye Verden”. Om du søger natur, kultur eller bare ren luksus, fås det på en rejse til Caribien.

Største by :
Santo Domingo (Den Dominikanske Republik)
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-5 til -6 timer
Bahamas
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Cruise Created with Sketch.
Cruise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie

Bahamas - Omkring 700 småøer, der alle er velsignet med kridhvidt sand og det klareste vand, udgør østaten Bahamas. De smukke strande og den korte afstand til Florida har gjort Bahamas til en populær feriedestination.

Aruba
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

ABC-øerne - Glæd jer til smukke strande, europæiske historie og unikke dykkeroplevelser. Øerne er tæt beliggende, hvilket gør det let at rejse mellem dem og udforske deres forskelligartede landskaber, fra Arubas enestående strande til Bonaires verdensklasse dykkersteder og Curaçaos farverige kultur.

Kajak
Maria Grønvold
Maria Grønvold
Rejsekonsulent

Puerto Rico - “Tag på en havkajaktur ved Bio Bay i Puerto Rico. Her lyser vandet op om natten på grund af bioluminescence.”

Interesseret i en rejse til Caribien?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.