BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Californien

Charme, selvtillid og stjerner i den gyldne stat

Rejser til Californien

Udlev din egen drøm i staten, der har det hele

Kom bag kulissen i den glamourøse filmby Hollywood, hop på sporvognen i unikke San Francisco, tag en dukkert på vestkystens smukkeste strande, bliv blæst bagover af Yosemites storslåede natur….

…og meget mere på din rejse til Californien. “The Golden State” er ikke USA’s mest populære for ingenting. Den har uendeligt meget at byde på og egner sig perfekt til en kør selv-ferie, hvor du kan nå omkring alle de største højdepunkter eller dvæle ved nogle få i dit eget tempo.

Det er også oplagt at kombinere rejsen med en tur til Grand Canyon og Las Vegas, hvor flere uforglemmelige oplevelser findes inden for køreafstand.

Fakta om Californien

Indbyggertal: 39 mio.
Tidsforskel: -9 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Californien

Kendt vej i Los Angeles, Californien

Los Angeles – stjerner og strande

En rejse til Californien er ikke komplet uden at besøge drømmenes by, Los Angeles. USA’s næststørste by er synonym med filmstjerner og solskin. Cruise forbi det ikoniske Hollywood-skilt, kig efter stjerner i asfalten på Walk of Fame og i gadebilledet i luksuskvarteret Beverly Hills, hvor du også kan vinduesshoppe på Rodeo Drive.

Fortsæt eventyret i Universal Studios og Disneyland med et utal af forlystelser for hele familien og på Los Angeles’ lækre sandstrande i Santa Monica og den livlige Venice Beach.

Læs mere om Los Angeles

Golden Gate Bridge ved San Francisco i Californien

San Francisco – den gyldne bros hjemby

Oplev en unik storby på din rejse til Californien med et stop i San Francisco. Med sine stejle gader, hvor de gamle sporvogne stadig kører, minder San Francisco ikke om nogen anden by i USA.

Til gengæld er den hjemsted for vigtige nationale seværdigheder. Se den smukke Golden Gate Bridge, den livlige havnefront Fisherman’s Wharf, det berygtede Alcatraz-fængsel eller det gamle hippiekvarter Haight-Ashbury.

Læs mere om San Francisco

Bixby Bridge ved Big Sur på Highway 1 i Californien

Highway 1 – en køretur for livet

Den bedste måde at opleve både San Francisco og Los Angeles, er utvivlsomt ved at køre ad Highway 1 mellem de to byer. Den verdensberømte vej langs Californiens kyst er en attraktion i sig selv, fordi du får fantastiske udsigter over Stillehavskystens klipper og bølger, og kan stoppe ved seværdigheder som Big Sur og det majestætiske slot Hearst Castle.

For at få det meste ud af din rejse til Californien, anbefaler vi at køre fra nord til syd, så du er tættest på vandkanten, og sætte nogle dage af til at nyde den uforglemmelige tur fuldt ud.

Læs mere om Highway 1

Lækker strand i San Diego, Californien

San Diego – smukke strande i familievenlig by

Rejser til Californien byder på masser af sol og varme, og særligt de mange smukke strande i den sydlige del af staten indbyder til badeferie. Dem kan du nyde i kilometervis omkring San Diego.

Men du kan meget mere i storbyen i syd. Udover de naturskønne omgivelser, byder rejser til San Diego på aktiviteter til dagevis for hele familien. Besøg for eksempel verdens største skibsmuseum, USS Midway, det amerikanske Legoland, fantastiske SeaWorld og den verdensberømte San Diego Zoo.

Læs mere om San Diego

Yosemite National Park i Californien

Californiens ekstreme og smukke natur

Californien er ikke bare storbyer og strande, men også enorme områder med helt unik natur, som er mindst lige så fantastisk at opleve på en rejse i “the Golden State”. I Californiens nationalparker kan du få nogle naturoplevelser, der er meget langt fra europæiske landskaber og samtidig vidt forskellige fra hinanden.

I Yosemite National Park kan du blive overvældet af enorme vandfald og brune bjørne; i Death Valley kan du opleve et unikt landskab i den ekstremt varme ørken; og i Sequoia National Park kan du opleve nogle af verdens største og ældste træer.

Holdet 49ers, NFL i USA

Sportsrejser til Californien

Oplev action og stemning, når de amerikanske fodboldhold San Francisco 49ers, Oakland Raiders og Los Angeles Chargers tørner ud i NFL. Eller se nogle af klodens ypperste basketballspillere hos LA Lakers, Clippers og Golden State Warriors.

Overvær en hæsblæsende ishockeykamp fra i NHL, hvor Los Angeles Kings og San Jose Sharks spiller. Eller hvad med en ærkeamerikansk baseballkamp? Californien har hele fem hold repræsenteret i MLB. Der er også mulighed for at se en gang europæisk fodbold, når LA Galaxy spiller i den amerikanske MLS. USATours kan hjælpe dig med billetter til det hele.

The Strip i Las Vegas, Nevada

Kombiner med Grand Canyon og Las Vegas

Grand Canyon i nabostaten Arizona er et af verdens helt store vidundere, som er helt oplagt at opleve på en rejse til Californien, da du kan køre dertil på en dag. Oplev den vilde udsigt, eventyrlige vandreture, river rafting på Colorado River eller en helikoptertur over kløften.

Lige på den anden side af grænsen til nabostaten Nevada ligger Las Vegas og lyser op i ørkenen, så spillebyen bør du også lægge vejen forbi på en rundrejse i Californien.

Åbn filter
Luk filter

Vejret i Californien (udvalgte byer)

San Francisco

Los Angeles

Bestil et uforpligtende tilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.