Nationalpark

Denali National Park

Kronjuvelen i Alaskas utæmmede natur

Rejser til Denali

Denali National Park er for mange højdepunktet på rejsen til Alaska. Om ikke andet er den hjemsted for det fysiske højdepunkt i Nordamerika, Mount Denali, som du ikke kan undgå at blive imponeret over. Derudover venter store vidder med udsigt til snedækkede bjerge, uberørte sletter med vilde blomster og brusende floder i frodige dale. Og så kan du kan være heldig at se elge, ulve, ørne, rensdyr og de fascinerende grizzlybjørne. Denali National Park er et must på enhver rundrejse i Alaska.

Stat :
Alaska
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-10 timer

Vores rejser til Denali National Park

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til en rejse til Denali National Park.

Mount Denali i farver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Mount Denali - Bjerget, der har lagt navn til nationalparken, er nærmest symbolet på Alaska. Med sine 6.168 m er det Nordamerikas højeste. Du kan ikke undgå at se den snedækkede top på din rejse til Denali National Park.

Hytte
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Overnatning - ”Bestil overnatning i parken i god tid, da indkvartering kan være begrænset, især i højsæsonen.”

Flightseeing i Alaska
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Luksus Created with Sketch.
Luksus
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Flightseeing - Vil du have en ekstraordinær oplevelse på din rejse til Denali National Park, skal du tage på flightseeing. I et lille fly bliver du fløjet rundt til parkens smukkeste steder og får en fornemmelse af naturens storhed.

Inspiration til din rejse til Alaska

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Alaska.

Interesseret i en rejse til Denali National Park?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.