Nationalpark

Denali

Kronjuvelen i Alaskas utæmmede natur

Rejser til Denali

Denali National Park er for mange højdepunktet på rejsen til Alaska. Om ikke andet er den hjemsted for det fysiske højdepunkt i Nordamerika, Mount Denali, som du ikke kan undgå at blive imponeret over. Derudover venter store vidder med udsigt til snedækkede bjerge, uberørte sletter med vilde blomster og brusende floder i frodige dale. Og så kan du kan være heldig at se elge, ulve, ørne, rensdyr og de fascinerende grizzlybjørne. Denali National Park er et must på enhver rundrejse i Alaska.

Stat
Alaska
Ideelt rejsetidspunkt
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel
-10 timer

Vores rejser til Denali National Park

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Denali National Park. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Mount Denali i farver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Mount Denali - Bjerget, der har lagt navn til nationalparken, er nærmest symbolet på Alaska. Med sine 6.168 m er det Nordamerikas højeste. Du kan ikke undgå at se den snedækkede top på din rejse til Denali National Park.

Flightseeing i Alaska
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Flightseeing - Vil du have en ekstraordinær oplevelse på din rejse til Denali National Park, skal du tage på flightseeing. I et lille fly bliver du fløjet rundt til parkens smukkeste steder og får en fornemmelse af naturens storhed.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig