Destination

Texas

Cowboys og country i virkelighedens vilde Vesten

Rejser til Texas

En rejse til Texas byder på originale oplevelser for både unge og gamle. “The Lone Star State” har vilde landskaber, autentisk cowboy-kultur og attraktive storbyer. Vi anbefaler også et ophold på en ranch for at give ferien en særligt autentisk Vilde Vesten-oplevelse. Da Texas er så stor og har så mange forskelligartede oplevelser, kan du nemt bruge flere uger på en kør selv ferie i prærielandet, men du kan også kombinere med andet i Sydstaterne.

Største by :
Houston
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-7 timer

Vores rejser til Texas

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Texas.

Dallas
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Storbyliv i Dallas - Byen kendt fra tv-serien af samme navn har oplevelser for enhver: Shopping og restauranter i Uptown Dallas, NFL-kamp med Dallas Cowboys og Sixth Floor Museum om John F. Kennedy, der blev skudt derfra i 1963.

Cowboy Toy
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Cowboy-by - Vest for Dallas ligger Fort Worth, som er et must på din rejse til Texas - specielt det historiske kvarter Fort Worth Stockyards. Se kvæg i gaderne, få en drink på en saloon med svingdøre, gå til rodeo show og dans til country med texanere i cowboystøvler.

Tex mex
Freja Asplund
Freja Asplund
Kundeservice

Tex-Mex - “Noget af det bedste ved at rejse i Texas er maden. Den er stærkt inspireret af det mexicanske køkken, men ofte med lidt mere ost og lidt mindre chili. Glæd dig til burritos, enchiladas, tacos og masser af guacamole.”

Big Bend national park
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Western-natur - I vest finder du Big Bend National Park, der byder på vilde, uberørte landskaber, som Texas er kendt for. Her kan du trekke i bjergene, sejle på Rio Grande, køre mountainbike og ride på heste over sletterne.

Interesseret i en rejse til Texas?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig