Nationalpark

Zion

Vandreture i spektakulære klippelandskaber

Rejser til Zion National Park

Zion National Park ligger i en kløft i det sydlige Utah, som tilbyder store naturoplevelser på et relativt lille område. Med vandet i Virgin River, der skærer sig gennem de høje, røde klipper, er denne kløft mere frodig end de andre nationalparker i Utah og Arizona. Derfor kan du opleve nogle unikke syn af klipper, vand og vegetation, der går op i en højere enhed. Zion National Park får ikke den opmærksomhed, den fortjener, men den er helt klart værd at besøge på en rundrejse i det vestlige USA.

Stat :
Utah
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-8 timer

Vores rejser til Zion National Park

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Zion National Park.

Scenic Drive i Zion
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Scenisk shuttlebus - Det er super nemt at udforske Zion. Fra april til oktober kører der gratis shuttlebusser på Zion Canyon Scenic Drive, som er den eneste vej ind i parken. Undervejs kan du så stå af og begive dig ud i naturen til fods.

Springdale
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Springdale - “Overvej at bo i byen Springdale, der ligger lige uden for parken, for nem adgang til indgange og faciliteter.”

Temple Sinawava
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naturens tempel - For enden af Zion Canyon Scenic Drive kan du se den naturlige attraktion Temple of Sinawava. “Templet” er en tårnhøj, lodret, rustrød klippeside, hvorfra der udspringer et vandfald, og vilde blomster vokser nedenfor.

The Narrows
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

The Narrows - Ved Temple of Sinawava er det muligt at gå ind mellem klippesiderne i den smalleste del af Zion Canyon. Du får våde fødder, for du skal gå i Virgin Rivers lave vand, men det er en speciel og meget smuk oplevelse.

Interesseret i en rejse til Zion National Park?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.