Nationalpark

Zion

Vandreture i spektakulære klippelandskaber

Rejser til Zion National Park

Zion National Park ligger i en kløft i det sydlige Utah, som tilbyder store naturoplevelser på et relativt lille område. Med vandet i Virgin River, der skærer sig gennem de høje, røde klipper, er denne kløft mere frodig end de andre nationalparker i Utah og Arizona. Derfor kan du opleve nogle unikke syn af klipper, vand og vegetation, der går op i en højere enhed. Zion National Park får ikke den opmærksomhed, den fortjener, men den er helt klart værd at besøge på en rundrejse i det vestlige USA.

Stat :
Utah
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-8 timer

Vores rejser til Zion National Park

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Zion National Park.

Scenic Drive i Zion
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Scenisk shuttlebus - Det er super nemt at udforske Zion. Fra april til oktober kører der gratis shuttlebusser på Zion Canyon Scenic Drive, som er den eneste vej ind i parken. Undervejs kan du så stå af og begive dig ud i naturen til fods.

Temple Sinawava
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Naturens tempel - For enden af Zion Canyon Scenic Drive kan du se den naturlige attraktion Temple of Sinawava. “Templet” er en tårnhøj, lodret, rustrød klippeside, hvorfra der udspringer et vandfald, og vilde blomster vokser nedenfor.

The Narrows
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

The Narrows - Ved Temple of Sinawava er det muligt at gå ind mellem klippesiderne i den smalleste del af Zion Canyon. Du får våde fødder, for du skal gå i Virgin Rivers lave vand, men det er en speciel og meget smuk oplevelse.

Find inspiration til din rejse til Zion National Park

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Zion National Park.

Interesseret i en rejse til Zion National Park?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig