Nationalpark

Banff

Essensen af Canadas natur

Rejser til Banff National Park

Banff National Park er verdens tredjeældste nationalpark (grundlagt i 1885) og på mange måder Canadas kronjuvel. På en rejse til Banff vil du se de 3.000 m høje bjergtoppe og de surrealistisk turkis gletsjersøer, som det vestlige Canada er så kendt for. Lake Louise er hovedattraktionen, men der findes uendeligt mange steder i denne del af Rocky Mountains, som vil få dig til at tabe underkæben. Du kan med fordel kombinere din rejse med Jasper National Park, der ligger lige nord for Banff.

Provins
Alberta
Ideelt rejsetidspunkt
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel
-8 timer

Vores rejser til Banff National Park

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Banff National Park. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Trekking i Banff
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

På med vandreskoene - Med over 1.600 km vandrestier har du uendelige muligheder for at røre dig, når du rejser til Banff. Om du vil op på stejle bjergsider eller gå en lille tur om en sø, er op til dig - der er stier til ethvert niveau.

Grizzly bjørn i Canada
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Grizzly og co. - Canada er kendt for sine vilde dyr, som du kan være heldig at se på din rejse til Banff National Park. 65 af de sjældne grizzlybjørne og mange flere sorte bjørne, elge, fiskeørne og tykhornsfår lever i Banffs dybe skove.

Bo i Canadas natur
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Ski Created with Sketch.
Ski

Bjergby - Når du rejser til Banff, kan du bo i hyggelige træhytter, som passer ind i de bjergrige omgivelser. Om vinteren er det et populært skiområde, men også om sommeren kan du nyde stemningen på byens restauranter og caféer.

Banff Hot Springs
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Banff Hot Springs - Efter en aktiv dag i den friske bjergluft kan du forkæle dig selv med en tur i Banff Hot Springs. Synk ned i det beroligende vand, og nyd varmen. Bliver du siddende til mørkets frembrud, kan du se på stjerner imens.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig