Nationalpark

Banff

Essensen af Canadas natur

Rejser til Banff National Park

Banff National Park er verdens tredjeældste nationalpark (grundlagt i 1885) og på mange måder Canadas kronjuvel. På en rejse til Banff vil du se de 3.000 m høje bjergtoppe og de surrealistisk turkis gletsjersøer, som det vestlige Canada er så kendt for. Lake Louise er hovedattraktionen, men der findes uendeligt mange steder i denne del af Rocky Mountains, som vil få dig til at tabe underkæben. Du kan med fordel kombinere din rejse med Jasper National Park, der ligger lige nord for Banff.

Provins :
Alberta
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-8 timer

Vores rejser til Banff

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Banff National Park.

Trekking i Banff
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

På med vandreskoene - Med over 1.600 km vandrestier har du uendelige muligheder for at røre dig, når du rejser til Banff. Om du vil op på stejle bjergsider eller gå en lille tur om en sø, er op til dig - der er stier til ethvert niveau.

Grizzly bjørn i Canada
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Grizzly og co. - Canada er kendt for sine vilde dyr, som du kan være heldig at se på din rejse til Banff National Park. 65 af de sjældne grizzlybjørne og mange flere sorte bjørne, elge, fiskeørne og tykhornsfår lever i Banffs dybe skove.

Bo i Canadas natur
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Ski Created with Sketch.
Ski

Bjergby - Når du rejser til Banff, kan du bo i hyggelige træhytter, som passer ind i de bjergrige omgivelser. Om vinteren er det et populært skiområde, men også om sommeren kan du nyde stemningen på byens restauranter og caféer.

Agnes Tea House Banff
Ann-Sofie Müller
Ann-Sofie Müller
Rejsekonsulent

Tehus - “Tag en vandretur til Agnes Tea House og drik en kop te på det historiske tehus.”

Banff Hot Springs
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Luksus Created with Sketch.
Luksus
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Banff Hot Springs - Efter en aktiv dag i den friske bjergluft kan du forkæle dig selv med en tur i Banff Hot Springs. Synk ned i det beroligende vand, og nyd varmen. Bliver du siddende til mørkets frembrud, kan du se på stjerner imens.

Interesseret i en rejse til Banff?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.