Destination

Los Angeles

Glitter, glamour og gyldne strande

Rejser til Los Angeles

LA, englenes by, drømmenes by, La La Land… Kært barn har mange navne, og på en rejse til Los Angeles vil du forstå, hvorfor netop denne by ikke kan nøjes med ét. I Los Angeles i Californien lever den amerikanske drøm i bedste velgående, og solen skinner året rundt. Her kan du opleve filmbyen Hollywood, spotte kendisser i Beverly Hills, slikke sol på Venice Beach, tage børnene med i Universal Studios og meget, meget mere.

Stat :
Californien
Ideelt rejsetidspunkt :
Marts - november
Tidsforskel :
-9 timer
Hollywood skiltet
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Hollywood-skiltet - Kør op til Griffith Observatory, hvor du får en super udsigt til de enorme, ikoniske bogstaver, der hviler over byen. Gør du det om aftenen, kan du også nyde et fantastisk syn over byens lys.

Shopping i Beverly Hills
Icon / Luksus Created with Sketch.
Luksus
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Beverly Hills - I byens velhaverkvarter kan du prøve at spotte en berømthed bag et par store solbriller, vinduesshoppe på Rodeo Drive i bedste Pretty Woman-stil og komme på en “Celebrity Homes Tour”.

Det kan du opleve på rejsen

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.

Milkshake
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Madmekka - Hvis du er glad for mad, bliver du ikke skuffet over at rejse til Los Angeles. Fra klassiske amerikanske diners med burger og milkshake til mexicanske food trucks og veganske caféer - glæd dig til de mange kulinariske oplevelser.

Universal Studios
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Universal Studios - Forlystelser og filmstudier mødes i denne park, som er et must på din rejse til Los Angeles. Glæd dig til at dykke ned i dine yndlingsuniverser fra Harry Potter, Simpsons, Jurassic park og mange flere store Hollywood-film.

Walk of Fame
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Walk of Fame - Kig efter kendte navne i fortovet, hvor over 2.500 af showbiz’ mest prominente personer har en stjerne. Vejen findes på Hollywood Boulevard, hvor du også kan se Kodak Theatre, der lægger hus til den årlige Oscar-uddeling.

Interesseret i en rejse til Los Angeles?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.