Destination

Los Angeles

Glitter, glamour og gyldne strande

Rejser til Los Angeles

LA, englenes by, drømmenes by, La La Land… Kært barn har mange navne, og på en rejse til Los Angeles vil du forstå, hvorfor netop denne by ikke kan nøjes med ét. I Los Angeles i Californien lever den amerikanske drøm i bedste velgående, og solen skinner året rundt. Her kan du opleve filmbyen Hollywood, spotte kendisser i Beverly Hills, slikke sol på Venice Beach, tage børnene med i Universal Studios og meget, meget mere.

Stat :
Californien
Ideelt rejsetidspunkt :
Marts - november
Tidsforskel :
-9 timer
Hollywood skiltet
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Hollywood-skiltet - Kør op til Griffith Observatory, hvor du får en super udsigt til de enorme, ikoniske bogstaver, der hviler over byen. Gør du det om aftenen, kan du også nyde et fantastisk syn over byens lys.

Shopping i Beverly Hills
Icon / Luksus Created with Sketch.
Luksus
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Beverly Hills - I byens velhaverkvarter kan du prøve at spotte en berømthed bag et par store solbriller, vinduesshoppe på Rodeo Drive i bedste Pretty Woman-stil og komme på en “Celebrity Homes Tour”.

Walk of Fame
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Walk of Fame - Kig efter kendte navne i fortovet, hvor over 2.500 af showbiz’ mest prominente personer har en stjerne. Vejen findes på Hollywood Boulevard, hvor du også kan se Kodak Theatre, der lægger hus til den årlige Oscar-uddeling.

Malibu beach
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Rejsekonsulent

Kør til Malibu - “Jeg vil anbefale at komme lidt ud af byen og op ad kysten. Især turen til Malibu er fed, fordi der er flotte huse og lækre restauranter langs kystvejen. Gør et par stop undervejs, og få en dukkert eller en god frokost.”

Find inspiration til din rejse til Los Angeles

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Los Angeles.

Interesseret i en rejse til Los Angeles?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig