Destination

Vestkysten i USA

Det klassiske amerikanske roadtrip

Rejser til Vestkysten i USA

Los Angeles, Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco, Yosemite… På en rejse til USA’s vestkyst kan du køre fra den ene berømte destination til den anden. Området er perfekt til en kør selv-ferie i bil eller en familieferie i autocamper. Uanset om du er til storby, strand, natur, forlystelsesparker eller en blanding af det hele, kan du ikke undgå at komme hjem fra en rejse på USA’s vestkyst med uforglemmelige minder i kufferten.

Største by :
Los Angeles
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-8 til -9 timer
Vestkysten
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Californien - Hjemsted for storbyer som Los Angeles og San Francisco; naturoplevelser som Highway 1 og Yosemite National Park; og forlystelser i Disneyland og Universal Studio. Californien er hjertet av Vestkysten af USA.

Bryce Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Utah - Med sin forbløffende røde klippeformationer, majestætiske bjerge og nationalparkerne Zion, Bryce Canyon og Arches, er Utah et ægte vidunderland for naturelskere. Her får I muligheden for spændende oplevelser såsom stjernekiggeri under nattehimlen, vandreture i de varierede landskaber, white water rafting på brusende floder og jeepture i ørkenlandskabet.
 

Solnedgang i Grand Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Grand Canyon - I Arizona finder du naturvidunderet Grand Canyon, som udgør endnu en god grund til at rejse til Vestkysten i USA. Med sine 446 km i længden, 29 km i bredden og 1,6 km i dybden er Grand Canyon et syn, du aldrig glemmer.

Zion
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Nationalparker - Ørkenstaterne Arizona og Utah er et sandt paradis for naturelskere. Foruden Grand Canyon finder du helt unikke nationalparker som Zion, Bryce Canyon, Antelope Canyon og Arches National Park.

Diablo Lake Pacific
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Pacific Northwest - Den mest undervurderede del af Vestkysten i USA er staterne Washington og Oregon, som tilsammen kaldes Pacific Northwest. Her venter vidunderlig natur, farm to table-gastronomi og mere plads på vejene på dit roadtrip.

Interesseret i en rejse til Veskysten?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig