Destination

ABC-øerne

Juvelerne i det sydlige Caribien

Rejser til ABC-øerne

ABC-øerne, nærmere betegnet Aruba, Bonaire og Curaçao, er en gruppe små øer i det sydlige Caribien. Her kan I udforske charmerende og farverige bygninger fra kolonitiden, slappe af på de lækre strande og dykke ned i det enestående koralrev. For naturelskere tilbyder øerne også varierede landskaber, som tørre ørkenområder, saltmarker, grotter, spændende nationalparker og mulighed for at opleve et rigt dyreliv. Øerne har meget til fælles og er alligevel vidt forskellige, hvilket gør dem perfekte til øhop.

Du kan opleve de tre øer året rundt. De er nemlig undtaget fra den orkansæson, der kan påvirke andre områder i Caribien.

Ideelt rejsetidspunkt: :
Hele året
Tidsforskel: :
-6 timer

Vores rejser til ABC-Øerne

Nedenfor har vi samlet vores bedste bud på rejser til ABC-Øerne. Vi skræddersyr alle vores rejser, så rejseforslagene skal blot ses som inspiration. 

Aruba
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Aruba Øen er et sandt paradis for jer, der søger sol, sjov og afslapning på nogle af de lækreste strande i Caribien. Oplev den charmerende hollandske kolonistil, tag en snorkeltur i det krystalklare vand eller slap af under et divi-divi-træ på Eagle Beach.

Dykning Bonaire
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

BonaireKendt som dykkernes paradis med sit uberørte koralrev, der er tilgængeligt direkte fra stranden. Men øens muligheder stopper ikke under havets overflade; de beskyttede naturreservater og de vidstrakte saltmarker åbner op for enestående naturoplevelser og dyreliv.

Curaçao
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Curaçao – Så snart I møder de ikoniske pastelfarvede facader i hovedstaden, Willemstad, vil I blive indfanget af øens charme. Udforsk nationalparkerne, svøm med havskildpadder, eller føl adrenalinsuset ved wind- eller kitesurfing på de perfekte bølger.

Find inspiration til din rejse til ABC-Øerne

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til ABC-Øerne.

Interesseret i en rejse til ABC-Øerne?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.