Nationalpark

Yosemite

Ikoniske klipper og skyhøje træer i vildmarken

Rejser til Yosemite

Yosemite National Park i Californien er i den absolutte top, når det gælder USA’s nationalparker. Synet af den berømte Yosemite Valley med klipperne El Capitan og Half Dome, de høje vandfald og massive Sequoia-træer er intet mindre end bjergtagende. Der er så mange smukke udsigter, gode vandrestier til alle niveauer og spændende møder med parkens dyr, så du kan snildt bruge nogle dage her. Er du bare lidt glad for natur, er Yosemite et must på din rejse til Californien.

Stat :
Californien
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-9 timer
Yosemite Valley
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Dyreliv
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Yosemite Valley - Midt i parken ligger den 1.220 meter dybe, gletsjerskabte dal med utrolige klippeformationer på siderne. Yosemite Valley er kronjuvelen i nationalparken og et godt udgangspunkt for at tage på vandreture.

Vernal Fall
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Adventure i naturen - Ønsker du lidt action på din tur til Yosemite, er der masser af muligheder. Du kan river rafte på Merced River, vandre under vandfaldet på Mist Trail og klatre på parkens stejle klippesider.

Interesseret i en rejse til Yosemite?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.