Destination

Chicago

Midtvestens metropol

Rejser til Chicago

Chicago er USA’s tredjestørste by og “hovedstaden” i Midtvesten. Den har storbyens liv, mangfoldighed og attraktioner, men bliver ikke overrendt af turister. På en rejse til Chicago kan du opleve en storby med arkitektoniske vidundere, street art og den ikoniske “bønne”-skulptur. Du kan gå til intense sportsbegivenheder og koncerter. Du kan besøge byens museer og butikker. Og indimellem kan du mæske dig i lokale delikatesser.

Stat :
Illinois
Ideelt rejsetidspunkt :
Maj - september
Tidsforskel :
-7 timer

Vores rejser til Chicago

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Chicago.

Chicago
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Skyscraper galore - En rejse til Chicago byder på arkitektur i verdensklasse. Byen fik verdens første skyskraber (på 55 m) i 1885 og har ikke stoppet væksten siden. I dag er et utal af stilarter er repræsenteret i den smukke skyline.

Chicago river
Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Rejsekonsulent

Se byen fra vand - “Jeg kan varmt anbefale en sejltur på Chicagos kanaler. Du får et fedt perspektiv på byens mange flotte skyskrabere, fordi du både ser dem tæt på fra kanalerne og i fuldt panoramaformat ude fra Michigan-søen.”

Chicago view
Julie
Julie Vikøren
REJSEKONSULENT

A drink with a view - “Kombiner din eftermiddagsdrink med en storslået udsigt. Tag f.eks. op i John Hancock Center, der har en bar på 95. etage. Herfra kan du se hele byen, og så koster det ikke noget udover den drink, du køber.”

Gangsters paradise
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Gangsters paradise - Bander, drive-by shootings og italiensk mafia var en del af virkeligheden i 1920’ernes Chicago. Tiden med folk som Al Capone er for længst ovre, men du kan få alle de saftige historier på en guidet “gangster tour”.

Find inspiration til din rejse til Chicago

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Chicago.

Interesseret i en rejse til Chicago?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig