Destination

New York

Storbyen over alle storbyer

Rejser til New York

En rejse til New York kan aldrig skuffe. Den enestående storby har så mange ikoniske seværdigheder og spændende bydele, som alle bør opleve i hvert fald én gang i deres liv – og som kan opleves igen og igen. Frihedsgudinden, Times Square, Brooklyn Bridge og Central Park er nogle af de oplagte højdepunkter på en rejse til New York. Men der er mange, mange flere, så det handler om at prioritere – for du skal også afsætte tid til bare at gå og suge den helt særlige stemning til dig. 

Stat :
New York
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer
Manhattan i New York
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Midtown Manhattan - Højhuse til alle sider og dyttende taxier, der kører mellem businessfolk, fashionistaer og turister. Midtown Manhattan er byens pulserende hjerte og hjemsted for både Times Square, Chrysler og Empire State Building.

Frihedsgudinden i New York
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Frihedsgudinden - New York er frihedens by, og symbolet på dette er nok den mest ikoniske seværdighed. Se Frihedsgudinden fra Battery Park på Manhattans sydspids, eller tag en bådtur og kom helt tæt på den 93 meter høje gudinde.

New York skyline
Julius Rensch
Julius Rensch
Rejsekonsulent

Den bedste skyline - “De fleste tager op i Empire State Building for at se New Yorks skyline, men jeg synes, udsigten er bedre fra Rockefeller Center. Herfra kan du nemlig få den ikoniske top på Empire State Building med på billedet.”

Spis frokost i Brooklyn
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Brunch i Brooklyn - New York er mere end bare Manhattan, og specielt Brooklyn skal opleves! Vi kan anbefale at spise brunch på en af de mange caféer, hvor de har lækker mad for både fitnessdronninger og tømmermændsramte.

Tag på shopping i storbyen
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Shop ‘til you drop - New York slaraffenland for shopaholics. Byen er praktisk talt ét stort, shoppingcenter med alt fra high end fashion til små, skæve forretninger med varer, som ingen af vennerne derhjemme får fingre i.

The High Line i New York
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

The High Line - Denne bypark er en nyklassiker i New York. Parken er unik, idet den er bygget på gamle jernbanespor, der snor sig mellem højhusene på Lower Manhattan. Køb en kaffe to go, og gå en tur i den grønne oase i tredjesalshøjde.

Interesseret i en rejse til New York?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig