Destination

New York

Storbyen over alle storbyer

Rejser til New York

En rejse til New York kan aldrig skuffe. Den enestående storby har så mange ikoniske seværdigheder og spændende bydele, som alle bør opleve i hvert fald én gang i deres liv – og som kan opleves igen og igen. Frihedsgudinden, Times Square, Brooklyn Bridge og Central Park er nogle af de oplagte højdepunkter på en rejse til New York. Men der er mange, mange flere, så det handler om at prioritere – for du skal også afsætte tid til bare at gå og suge den helt særlige stemning til dig. 

Stat :
New York
Ideelt rejsetidspunkt :
Hele året
Tidsforskel :
-6 timer
Manhattan i New York
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Midtown Manhattan - Højhuse til alle sider og dyttende taxier, der kører mellem businessfolk, fashionistaer og turister. Midtown Manhattan er byens pulserende hjerte og hjemsted for både Times Square, Chrysler og Empire State Building.

Frihedsgudinden i New York
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Frihedsgudinden - New York er frihedens by, og symbolet på dette er nok den mest ikoniske seværdighed. Se Frihedsgudinden fra Battery Park på Manhattans sydspids, eller tag en bådtur og kom helt tæt på den 93 meter høje gudinde.

Det kan du opleve på rejsen

Vi har nedenfor samlet en række forslag til oplevelser og aktiviteter, der ligger i nærheden af de enkelte stop på rejseforslaget. Disse er blot til inspiration, og vi kan også hjælpe med at booke andre aktiviteter, som ikke er listet her. Fortæl os blot, hvad du ønsker at opleve, så tager vi os af alt det praktiske.

New York skyline
Julius Rensch
Julius Rensch
Rejsekonsulent

Den bedste skyline - “De fleste tager op i Empire State Building for at se New Yorks skyline, men jeg synes, udsigten er bedre fra Rockefeller Center. Herfra kan du nemlig få den ikoniske top på Empire State Building med på billedet.”

Central Park i New York
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Central Park - En spadseretur eller en picnic i Central Park er et must på din rejse til New York. Her kommer du væk fra bilernes larm, men vil stadig opleve byens mangfoldighed blandt kærestepar, hundeluftere, joggere og gøglere.

Oplev sport i New York
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Giants, Yankees, Knicks - Vil du have en lokal oplevelse, skal du se en kamp med et af New Yorks store sportshold. Gå for eksempel til baseball i Yankees-territoriet The Bronx, eller mærk stemningen til en basketballkamp i Madison Square Garden.

Spis frokost i Brooklyn
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Brunch i Brooklyn - New York er mere end bare Manhattan, og specielt Brooklyn skal opleves! Vi kan anbefale at spise brunch på en af de mange caféer, hvor de har lækker mad for både fitnessdronninger og tømmermændsramte.

Tag på shopping i storbyen
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storby

Shop ‘til you drop - New York slaraffenland for shopaholics. Byen er praktisk talt ét stort, shoppingcenter med alt fra high end fashion til små, skæve forretninger med varer, som ingen af vennerne derhjemme får fingre i.

Interesseret i en rejse til New York?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.