Destination

USA

Uforglemmelige rejser til “Mulighedernes Land”

USA-rejser er vores speciale

Der findes lige så mange rejser til USA, som der findes amerikanske highways. Landets 6,5 mio. km motorvej kan lede dig til alt fra summende storbyer til stille skovstier. Du kan køre gennem røde klippelandskaber i vest og idyllisk countryside i øst. Når du rejser til USA, kan du møde cowboys og indianere; fashionistaer og farmere; kendisser og helt almindelige amerikanere, der åbenhjertigt byder dig velkommen. USA er virkelig “Mulighedernes Land”!

Antal stater
50
Hovedstad
Washington D.C.
Tidsforskel
-6 til -12 timer
RING TIL OS PÅ

Hvor vil du hen på din USA-rejse?

Øst, vest, nord eller syd... Der er mange muligheder i "Mulighedernes Land". Her kan du se de mest populære områder i USA. 

  • {{ opt.value }}
Roadtrip i USA
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kør selv-ferie i USA - Den bedste måde at rejse i USA er at køre. Landet er indrettet til bilister, og du kan frit køre ad genveje og omveje, som det passer dig. Lej en bil, eller flyt ind i en autocamper - vi finder modellen til din USA-rejse.

Familieferie
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser

USA for alle aldre - Barn, ung eller voksen, USA imponerer alle. Særligt Californien og Florida med de enorme forlystelsesparker, vild natur og sjove seværdigheder er slaraffenland for børn og teenagere. En familieferie i USA er altid et hit.

Hollywood
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik

Popkulturens land - USA er fødested for uendeligt mange elskede film, tv-serier og musikere, som kan opleves på rejsen. Se Elvis’ hjem i Memphis, find dit idol på Walk of Fame i Los Angeles, besøg Hogwarts i Universal Studios og meget mere.

Transport
Anders
Anders Pedersen
REJSEKONSULENT

Nemt at rejse selv - “Der er mange gode grunde til at rejse til USA. Udover alle de uforglemmelige oplevelser du får, er det et praktisk land at rejse rundt i. Du kan nemt finde vej, alting fungerer og amerikanerne er generelt meget åbne og flinke.”