Destination

USA

Uforglemmelige rejser til “Mulighedernes Land”

Rejser til USA

Der findes lige så mange rejser til USA, som der findes amerikanske highways. Landets 6,5 mio. km motorvej kan lede dig til alt fra summende storbyer til stille skovstier. Du kan køre gennem røde klippelandskaber i vest og idyllisk countryside i øst. Når du rejser til USA, kan du møde cowboys og indianere; fashionistaer og farmere; kendisser og helt almindelige amerikanere, der åbenhjertigt byder dig velkommen. USA er virkelig “Mulighedernes Land”!

Antal stater :
50
Hovedstad :
Washington D.C.
Tidsforskel :
-6 til -12 timer
RING TIL OS PÅ

Vores forslag til en USA-rejse

USA er mulighedernes land, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Nedenfor kan du se et udpluk af vores rejseforslag til USA. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Roadtrip
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Kør selv
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kør selv-ferie i USA - Den bedste måde at rejse i USA er at køre. Landet er indrettet til bilister, og du kan frit køre ad genveje og omveje, som det passer dig. Lej en bil, eller flyt ind i en autocamper - vi finder modellen til din USA-rejse.

Familieferie
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser

USA for alle aldre - Barn, ung eller voksen, USA imponerer alle. Særligt Californien og Florida med de enorme forlystelsesparker, vild natur og sjove seværdigheder er slaraffenland for børn og teenagere. En familieferie i USA er altid et hit.

Hollywood
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Forlystelser
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Musik Created with Sketch.
Musik

Popkulturens land - USA er fødested for uendeligt mange elskede film, tv-serier og musikere, som kan opleves på rejsen. Se Elvis’ hjem i Memphis, find dit idol på Walk of Fame i Los Angeles, besøg Hogwarts i Universal Studios og meget mere.

Transport
Icon / Fleksibilitet Created with Sketch.
Dine ønsker
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Tryghed Created with Sketch.
Tryghed

Nemt at rejse selv - Der er mange gode grunde til at rejse til USA. Udover alle de uforglemmelige oplevelser du får, er det et praktisk land at rejse rundt i. Du kan nemt finde vej, alting fungerer og amerikanerne er generelt meget åbne og flinke.

Interesseret i en rejse til USA?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.

Hvad siger vores kunder?

Vi kan blære os nok så meget med at være de største USA-eksperter, men hvad mener de mennesker, som har rejst med os ? Læs hvad vores kunder siger om os.