BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Fort Lauderdale

USA's Venedig omgivet af palmer og yachter

Rejser til Fort Lauderdale

Lev det gode liv i Floridas ferieparadis

En rejse til Fort Lauderdale byder på ubekymrede dage ved stranden, gåture mellem skinnende lystbåde og gode middage med kølig hvidvin i glassene. Det er ikke overraskende, at havnebyen er blevet et sandt ferieparadis.

45 kilometer nord for Miami ligger Fort Lauderdale, som millioner af turister rejser til hvert år. Byen har en gennemsnitstemperatur på 24 grader, lange sandstrande med store luksushoteller og alt, hvad hjertet begærer af restauranter, barer og butikker.

Fakta om Fort Lauderdale

Indbyggertal: 179.000
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

Det skal du opleve i Fort Lauderdale

Yachte langs kanalen i Fort Lauderdale, Florida

En historisk havneby

Fort Lauderdale kaldes USA’s Venedig, da der løber vand gennem hele byen og danner små, charmerende kanaler alle vegne. Her er det dog ikke gondoler, men store, dyre yachter, der ligger i havnene. Gå en tur, og nyd synet af de eksklusive både, der passer til byens millionvillaer, eksklusive hoteller, gourmetrestauranter og mærkevarebutikker.

Eller gå i Fort Lauderdales historiske fodspor. Byen har nemlig ikke altid åndet fred og idyl, men lagt havn til vigtig, amerikansk historie. Byen har tre forter (deraf navnet), der stammer fra 2. Seminolekrig, som amerikanerne førte mod Seminole-indianerne i 1800-tallet. Dem kan du besøge og blive klogere på Floridas historie.

Smuk bred sandstrand i Fort Lauderdale

Meget mere end badeferie

Det er først og fremmest byens lækre, gyldne strande, de mange turister rejser til Fort Lauderdale for. Du kan sagtens bruge hele ferie i det bløde sand, men det kan også betale sig at bevæge sig lidt ind i landet og udforske byen og området.

Byen byder på alt fra casinoer og malls til museer og botaniske haver. For de aktive er der uendelige muligheder for at røre sig på land og til vands, for eksempel vandski, golf, paddle boarding og mange forskellige former for sejlads i byens kanaler og den omgivende natur. Er du mere til aktive nætter, kan du bevæge dig ud på de mange barer og diskoteker, der summer i den lune nat.

Vejret i Fort Lauderdale

Bestil et uforpligtende rejsetilbud
Personlige oplysninger
Bemærkninger

 Sådan bestiller du en rejse hos os
Kontakt os
Du får personlig rejsevejledning
Din rejse bliver booket
Du skal ud at rejse

Udfyld kontaktformularen ovenfor. Det gør ikke noget, hvis der mangler et par detaljer – vi skal nok hjælpe med rejseplanen! Du kan også ringe til os på tlf: 30 872 872

Hos USATours får du din helt egen rejsekonsulent. Sammen gennemgår I dine rejseønsker og får afklaret alle spørgsmål, så rejsen bliver skræddersyet til dig.

Når din rejse er præcis som den skal være, booker vi den og sørger for, at alle detaljer er på plads, så du er helt klar til afrejse. Nu kan du godt begynde at glæde dig!

Så kom dagen, og du er klar til at starte din drømmeferie! USATours er med hele vejen. Din personlige rejsekonsulent står altid klar til at hjælpe før, under og efter din rejse.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.