Destination

Vancouver

En summende storby i smuk natur

Rejser til Vancouver

Vancouver er det vestlige Canadas pulserende hjerte, hvor du kan shoppe, spise, drikke, gå på museer og til koncerter i bedste storbystil. Men det er også de naturskønne omgivelser, der er Vancouvers store trækplaster. Du kan cykle i den populære bypark Stanley Park, se spækhuggere på en hvalsafari, sole dig på byens strande, stå på ski 20 minutter fra centrum og sejle over til den vidunderlige Vancouver Island. Rejser du til det vestlige Canada, bør du afsætte mindst et par dage til Vancouver.

Provins
British Columbia
Ideelt rejsetidspunkt
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel
-9 timer

Vores rejse til Vancouver

Her kan du se vores forslag til de bedste rejser til Vancouver. Tag et kig på dem for at få inspiration til din egen tur - men husk på, at vi kan skræddersy din rejse præcis, som du ønsker.

Stanley Park
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Stanley Park - Den 4 km2 store park er højt elsket af alle i byen - du kan selv se hvorfor, når du rejser til Vancouver. Kør en tur på cykel, tag en dukkert på stranden, se parkens populære totempæle eller besøg Vancouver Aquarium.

Gastown i Vancouver
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Gourmet i Gastown - I det historiske kvarter Gastown er gaderne belagt med brosten, og gamle lygtepæle lyser dem op, når mørket falder på. Besøg området med en god appetit, for her er mange gode spisesteder, pubs og cocktailbarer.

Vancouver Island regnskov
Rejsekonsulent: Sebastian
Sebastian Koch
REJSEKONSULENT

Vancouver Island - “Det kan virkelig betale sig at tage færgen til Vancouver Island og bruge et par dage herude. Øen er større end Jylland og har alt fra bjerge til regnskov. Og så er den gamle britiske havneby Victoria enormt hyggelig.”

Spis Dim Sum i Vancouvers Chinatown
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

Dim sum i Chinatown - “Vil du have en autentisk oplevelse på din rejse til Vancouver, skal du besøge Chinatown og opleve den farverige kinesiske kultur i bydelen. Jeg kan især anbefale at spise dim sum på en af de mange gode restauranter.”

Grouse Mountain
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Grouse Mountain - Nord for Vancouver ligger det 1.200 m høje Grouse Mountain, hvor du kan stå på ski om vinteren og vandre om sommeren. Tag udfordringen op og gå til toppen, eller tag kabelbanen op - udsigten er vidunderlig uanset hvad.

Sådan kan vi hjælpe dig

Er du interesseret i en rejse? Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig