Destination

Vancouver

En summende storby i smuk natur

Rejser til Vancouver

Vancouver er det vestlige Canadas pulserende hjerte, hvor du kan shoppe, spise, drikke, gå på museer og til koncerter i bedste storbystil. Men det er også de naturskønne omgivelser, der er Vancouvers store trækplaster. Du kan cykle i den populære bypark Stanley Park, se spækhuggere på en hvalsafari, sole dig på byens strande, stå på ski 20 minutter fra centrum og sejle over til den vidunderlige Vancouver Island. Rejser du til det vestlige Canada, bør du afsætte mindst et par dage til Vancouver.

Provins :
British Columbia
Ideelt rejsetidspunkt :
Forår, sommer og efterår
Tidsforskel :
-9 timer

Vores rejser til Vancouver

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Vancouver.

Stanley Park
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Stanley Park - Den 4 km2 store park er højt elsket af alle i byen - du kan selv se hvorfor, når du rejser til Vancouver. Kør en tur på cykel, tag en dukkert på stranden, se parkens populære totempæle eller besøg Vancouver Aquarium.

Gastown i Vancouver
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Natteliv

Gourmet i Gastown - I det historiske kvarter Gastown er gaderne belagt med brosten, og gamle lygtepæle lyser dem op, når mørket falder på. Besøg området med en god appetit, for her er mange gode spisesteder, pubs og cocktailbarer.

Vancouver Island regnskov
Icon / Must see Created with Sketch.
Must see
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads

Vancouver Island - Det kan virkelig betale sig at tage færgen til Vancouver Island og bruge et par dage herude. Øen er større end Jylland og har alt fra bjerge til regnskov. Og så er den gamle britiske havneby Victoria enormt hyggelig.

Vancouver lookout
 Julius Rensch
Julius Rensch
Rejsekonsulent

Udsigt I ikke vil glemme - “Få en panoramisk udsigt over byen fra Vancouver Lookout. Den 360-graders udsigt gør det til et perfekt sted at tage billeder.”

Spis Dim Sum i Vancouvers Chinatown
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Dim sum i Chinatown - Vil du have en autentisk oplevelse på din rejse til Vancouver, skal du besøge Chinatown og opleve den farverige kinesiske kultur i bydelen. Det kan f.eks. anbefales at spise dim sum på en af de mange gode restauranter.

Grouse Mountain
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv ferie
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Trekking

Grouse Mountain - Nord for Vancouver ligger det 1.200 m høje Grouse Mountain, hvor du kan stå på ski om vinteren og vandre om sommeren. Tag udfordringen op og gå til toppen, eller tag kabelbanen op - udsigten er vidunderlig uanset hvad.

Inspiration til din rejse til Vancouver

Vi har samlet nogle af vores bedste guides og artikler til dig her. Tag et kig på dem, og få en idé om, hvad du kan forvente dig af en rejse til Vancouver.

Interesseret i en rejse til Vancouver?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.