Destination

Den Dominikanske Republik

Essensen af Caribien

Rejser til Den Dominikanske Republik

Tag med på eventyr til Den Dominikanske Republik, hvor en mangfoldighed af oplevelser tilbyder noget for enhver smag. Er du en adrenalinsøgende eventyrer? Så er river rafting, ziplining og ridning er bare nogle af de aktiviteter, der venter dig på en rejse til den Dominikanske Republik. Hvis du er typen, der elsker at dase i solen og nyde livet, så er der et væld af betagende hvide sandstrande klar til at opfylde dine drømme om en eksotisk badeferie. Naturelsker? Den Dominikanske Republik byder på flere smukke nationalparker. Og så er Santo Domingos Zona Colonial, et UNESCO World Heritage site, der bare SKAL opleves! Den Dominikanske Republik er med andre ord et sandt eventyrland, der bare venter på at give dig og din familie en uforglemmelig oplevelse af fantastisk natur, adrenalinkick og kultur!

 

Hovedstad :
Santo Domingo
Ideelt rejsetidspunkt :
Oktober til maj
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Den Dominikanske Republik

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Den Dominikanske Republik.

Santa Domingo
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Santo Domingo - Landets hovedstad er bestemt et besøg værd. Blandt gamle koloniale bygninger finder du et stort udbud af caféer, restauranter og souvenirbutikker. Start eller slut rejsen her, og nyd den charmerende Santo Domingo.

Kiteboarding
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Paradis for vandhunde - Det lækre vand omkring Den Dominikanske Republiks kyster egner sig ikke kun til at køle dig ned i varmen. Du kan også være aktiv på din ferie med surfing, paddle board, vandski og sejlture omkring den smukke ø.

Interesseret i en rejse til Den Dominikanske Republik?

Så bestil et tilbud her, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Det gør ikke noget, hvis du ikke har alle detaljer på plads - det hjælper vi med.

RING TIL OS PÅ
  1. Du bestiller et tilbud - helt uforpligtende
  2. Vi ringer og hører om dine ønsker
  3. Baseret på vores snak laver vi en pakke til dig
  4. Når du er tilfreds, booker vi det hele for dig