Destination

Den Dominikanske Republik

Essensen af Caribien

Rejser til Den Dominikanske Republik

Tag med på eventyr til Den Dominikanske Republik, hvor en mangfoldighed af oplevelser tilbyder noget for enhver smag. Er du en adrenalinsøgende eventyrer? Så er river rafting, ziplining og ridning er bare nogle af de aktiviteter, der venter dig på en rejse til den Dominikanske Republik. Hvis du er typen, der elsker at dase i solen og nyde livet, så er der et væld af betagende hvide sandstrande klar til at opfylde dine drømme om en eksotisk badeferie. Naturelsker? Den Dominikanske Republik byder på flere smukke nationalparker. Og så er Santo Domingos Zona Colonial, et UNESCO World Heritage site, der bare SKAL opleves! Den Dominikanske Republik er med andre ord et sandt eventyrland, der bare venter på at give dig og din familie en uforglemmelig oplevelse af fantastisk natur, adrenalinkick og kultur!

 

Hovedstad :
Santo Domingo
Ideelt rejsetidspunkt :
Oktober til maj
Tidsforskel :
-6 timer

Vores rejser til Den Dominikanske Republik

Her kan du lade dig inspirere af vores forslag til de bedste rejser til Den Dominikanske Republik.

Santa Domingo
Icon / Historie Created with Sketch.
Historie
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Santo Domingo - Landets hovedstad er bestemt et besøg værd. Blandt gamle koloniale bygninger finder du et stort udbud af caféer, restauranter og souvenirbutikker. Start eller slut rejsen her, og nyd den charmerende Santo Domingo.

Cayo Levantado dominican  republic
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Familie Created with Sketch.
Familie
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Samana halvøen - Området er kendt for sine mange kridhvide strande, der strækker sig langs kysten, og der er masser af muligheder for vandreture i de omkringliggende landskaber. En tur til El Limón-vandfaldet er absolut et must, og her kan I også kan tage en forfriskende dukkert. Samaná-halvøen er desuden kendt for sine pukkelhvaler, og hvis I er på jeres rejse fra midten af december til slutningen af marts må I bestemt ikke gå glip af muligheden for at tage på hvalsafari. 

Kiteboarding
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Badeferie
Icon / Sejlads Created with Sketch.
Sejlads
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vandsport

Paradis for vandhunde - Det lækre vand omkring Den Dominikanske Republiks kyster egner sig ikke kun til at køle dig ned i varmen. Du kan også være aktiv på din ferie med surfing, paddle board, vandski og sejlture omkring den smukke ø.

Interesseret i en rejse til Den Dominikanske Republik?

Er du interesseret i en rejse til USA, Canada, Caribien eller Mexico? Så bestil et uforpligtende rejsetilbud, eller giv os et kald inden for vores åbningstider. Nedenfor kan du se, hvordan vi sammen finder frem til din drømmerejse.

001-cloud
01

GRATIS REJSETILBUD

Det er ganske gratis at få et rejsetilbud, så tøv ikke med at skrive til os eller ring på 30 702 702. Når vi modtager din henvendelse finder vi en rejserådgiver, som er ekspert i lige netop dit ønskede rejsemål.

samtale om rejsen
02

SAMTALE OM REJSEN

Din rejserådgiver vil kontakte dig og høre mere om dine rejseønsker. Vores fokus er altid, at du får den bedste tur med god tid til at opleve de ting, der betyder mest for dig og dine medrejsende.

004-Liste
03

SKRÆDDERSYET TIL DIG

Baseret på jeres snak sammensætter vi en rejseplan og tilbud til dig, som kan ses på vores online rejseunivers, Min Rejse. Når alt er, som den skal være, booker vi det hele som aftalt.

005-Plane
04

DU SKAL UD AT REJSE

Ha' en fantastisk rejse. Husk, vi er med dig både før, under og efter rejsen, hvis du har spørgsmål eller får brug for hjælp undervejs. Når du kommer hjem, ringer vi til dig for at høre om dine oplevelser.